zaterdag 20 maart 2010

Herontdekte site

In korte tijd, kreeg ik drie verzoeken van personen om met hun weblog/winkel/patronen te worden toegevoegd op een pagina waar ik het bestaan van was vergeten. Kijk eens wat ik ooit gefröbeld heb (website technisch dit keer). http://amigurumi.jouwpagina.nl

Mocht je iemand kennen die daar ook graag bij wil staan met zijn/haar gegevens. Dat kan via het contactformulier op de amigurumi pagina zelf.

Wat geknipt en geplakt met foto's en een "nieuwsbrieflink" -aan de rechterbovenkant- op mijn weblog vanmorgen. Ik leer mezelf allerlei nieuwe dingen. Lukt niet altijd even goed of snel haha. Maar ik vind het zo leuk om te doen. Wie wil helpen testen hoe en of het werkt met het aanmelden?

Gisteren voor kindlief een sjaaltje afgehaakt. En uit Amerika via Jennifer van CleverCrafter de groene armband (bijna hetzelfde) gekocht die op de foto staat. Zo mooi gemaakt. 48 groene knoopjes.

Kindlief heeft een vriendinnetje te logeren gehad. Rond 22.00 uur gingen ze slapen. Vanmorgen even na 06.00 uur waren ze wakker. Dussss... Vriendinnetje wordt zo opgehaald. Dan stort Q. waarschijnlijk in. (Lekker rustige middag :))
De moeder van het vriendinnetje komt over een kwartier. Dus ik ga me haasten om een fatsoenlijk setje aan te doen. (Bijna half twee nu en ik zit nog in mijn joggingset, heerlijk).

Bookmark and Share

7 opmerkingen:

 1. Dat ziet er leuk uit, ga snel je linkje bekijken maar eerst nog een paar van je oudere berichten lezen...

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, moet ook wel eens mogen toch? Joggiday? ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zal zo eens even loeren!
  Zie trouwens net pas dat mijn ceetje op je kopfoto nog vereeuwigd is!!!! Zal het haar zo even vertellen....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Lot jaja, Jouw Ceetje speelde toen nog voor fotomodel. Voor dat ze haar carriere als sleutlhanger begon.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Saskia, ben je nog iets leuks tegengekomen qua patronen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Mama Monique. Gelukkig kan dat, eens in de zoveel tijd, zo'n joggidag.

  BeantwoordenVerwijderen