dinsdag 2 maart 2010

Eerste examen.

Naast de promo blog voor Huttie en Fruttie :) ook nog wat ander nieuws. Op de foto een zelfportret uit het rapport van kindlief. Vanavond is manlief naar de rapportbespreking. Valt weinig te bespreken hoor. Alles supergoed. Op school doen ze niet aan cijfers. Alleen motorisch (gym, spellen etc.) kan iets beter. Heeft ze niet van een vreemde (a-sportieve moeder).

Vanmorgen eerst (bijna) een uur gewerkt. Toen een nieuw onderdeel van de opleiding op mijn werk. Nederlands. Een van de onderdelen, doe een korte presentatie over wie je bent, welke afdeling je werkt, wat je hobbies zijn, ambities op de werkvloer en wat je uit de lessen Nederlands wilt halen. Dusssss.... Praat veel en graag, toch is het mijn hobby nog niet, zo spreken voor een groep. Bij het vertellen over mijn hobbies (bloggen en haken zag ik de ogen van de meeste medecursisten glazig worden en wegkijken). Manlief heeft als een van zijn favoriete bezigheden spreken voor publiek. Hij gaat daar binnenkort een workshop in/voor geven. Denk dat ik me als eerste deelnemer aanmeld. Over vier weken moet ik namelijk een langere presentatie geven/houden inclusief Powerpoint over een onderwerp met betrekking tot de afdeling waar ik werkzaam ben.

Na Nederlands een korte lunchpauze en toen had ik mijn eerste examen in de reeks van vier. 20 open vragen, onderdelen service en sales. Meer pukkels dan ik al had (heb) kon (kan) ik niet krijgen. Eerste vraag klapte ik zo ongeveer dicht... Werd gevraagd naar mijn omschrijving van iets. Dus in feite is dat altijd goed, want het is mijn mening :)
Voor mijn gevoel heb ik het redelijk gemaakt. Streberig als ik ben wil ik natuurlijk tenminste een 8 als cijfer. Dat hoor ik hopelijk volgende week.

Thuisgekomen vanmiddag lekker de stress eraf gespoeld onder de douche. Samen met kindlief staan poedelen om half zes. Heerlijk. Nu weer druk aan de haak. Blommen op bestelling. Mijn neefje belde ook nog. Hij had zijn aliën (Ceetje) meegenomen naar school. Of ik voor drie vriendjes en de juf ook wat wil haken....

Nog leuk nieuws, kreeg een nog niet uitbetaalde bonus in Irischeques uitbetaald vanmiddag. Plus een Blokkerbon van een tientje voor wat ingevulde enquetes.
En bij thuiskomst lagen er twee gave patronen bij de post. Plus nog een zestal hartjes. Mijn dank is groot Akelein.

Allerlaatste hele goede nieuws. Oud nieuws in feite, want dit is vorige week gebeurd.
Op 17 september (ja, je leest het goed) schreef ik over een niet ontvangen heffingskorting van Main Energie. Nou, de aanhouder -ik dus- wint. Want we hebben bijna 270 euro nog ontvangen. Geduld... is een schone zaak.
Manlief komt binnenvallen, tv gaat aan, Ugly Betty in the house.

3 opmerkingen:

 1. heej bezige bij wat zal jij een voldaan gevoel hebben van zoveel positieve energie.
  Wat knap joh dat studeren van je.

  Groetjes (van ook een A sportieve moeder)Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het geld en de bonnen stromen binnen!
  En spreken in het openbaar, is ook niet mijn hobby. Stoer al, dat je het hebt gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Christel,

  Het spijt ons dat je zolang op de heffingskorting hebt moeten wachten. Normaliter gaat dit veel sneller.

  Gelukkig heb je het bedrag nu binnen, doe er iets leuks (of verstandigs ;) ) mee!

  Groet,

  Anne-Fleur
  MAIN Energie

  BeantwoordenVerwijderen