zondag 7 maart 2010

Bijna een na-foto

Zondagavond. Belastingaangifte gedaan. Helaas morgen gewoon aan het werk :) Krijg gelukkig wel geld terug. Al is het niet zoveel als voorgaande jaren. Mijn inloopkast doet zijn/haar naam weer eer aan. Ik kan er in staan, lopen en heb weer een zee aan ruimte. Alleen de bovenste planken moeten nog ("moeten" van mezelf). Kleding uitgezocht, stapels weer de deur uit (binnenkort). De rest weer op kleur gehangen. Alles gestreken. En nu weet ik niet wat ik morgen aan zal doen.....

Vanmiddag met man- en kindlief nog even er op uit geweest. Met de trein naar de stad en daar na een korte wandeling naar de bibliotheek. Altijd feest. Weer een aantal leuke boeken gevonden. Ook een kinderbreiboek. Erg inspirerend. De inspiratie nog niet omgezet in een nieuw iets hoor. Heb wel een gaaf sjaaltje gehaakt (gisteravond/vannacht/vanmorgen). Kom nog net één bolletje tekort. In de stad lag het bolletje me heel blij aan te kijken in de etalage. Het was koopzondag, maar daar deed de handwerkwinkel jammergenoeg niet aan mee.

Nu nog even de stapels uitgezochte kleding van mijn bed verwijderen. Toch echt een leuke combi voor morgen verzinnen (het schijnt weer te gaan sneeuwen...). Ik begin morgen al op tijd. Gezien de nachtelijke haakuurtjes is het wel verstandig om vanavond voor 00.00 uur er te liggen.

2 opmerkingen:

  1. Waar woon je, dat de bibliotheek op zondag open is?! Dat lijkt mij echt heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Vlijtig Liesje In Groningen was gisteren de bieb open. Erg prettig...

    BeantwoordenVerwijderen