zondag 28 maart 2010

Allebei 7

Voor een aantal dagen zijn kindlief en haar nichtje allebei 7. Dan wordt kindlief 8 (logisch...) en is ze een aantal dagen even oud als neefje...
Gisteren hadden we feest van nichtje M. Erg gezellig. Kinderen heb ik zowat de hele dag niet gezien. 's Middags zijn we naar een uitvoering geweest van de Deventer gym/turn/dans/trampoline vereniging. Prachtig al die lieve, schattige, kundige kinderen. Vooral die kleintjes in hun leuke pakjes. Bij terugkomst heerlijk gegeten. En toen waren we wel laat thuis. Voor ons kind dan. En nu... is mijn mobiel automatisch een uur naar voren gegaan, tijdstechnisch. Terwijl ik ook al de tijd verzet had. Gelukkig was manlief uit zichzelf wakker geworden. (Hij had de wekker gezet voor de sporttraining).

Blije dingen van deze zondag.
-Nou, ik krijg (koop) de mooie speld van mEET.
-Plus nog een leuk lunchtasje, welke ik ga gebruiken voor mijn haakwerk.
-Mijn eerste blog staat op 40 & Perfect. (Helaas, nog even geduld... de site gaat bijna online).
-We hebben twee megapaastakken, die we vanmiddag vol gaan hangen met leuke spullen.
-Gisteravond kregen we van de buurman een mooie bos tulpen. Als dank voor onze hulp eerder deze week. (Heb 112 gebeld omdat de buurman werd bedreigd met een honkbalknuppel).
-Mijn voorgezaaide zaadjes groeien als een tierelier. Dus dat wordt verpoten. Van mijn tante gehoord, dat wortel en pastinaak beter niet voorgezaaid kunnen worden :)

En gewoon, lekker een dag niets hoeven. Maar wel willen en kunnen. Dat geeft een heel fijn gevoel. Voor een ieder die dit leest, hele fijne zondag.

Bookmark and Share

5 opmerkingen:

 1. Hoi Christel,die zondag van jou ziet er goed uit! Hopen dat de buren je ook met rust laten vandaag. Ik heb helemaal niet aan dat uur gedacht vanochtend, zie het nu pas...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee hoor, nummer 48 is er niet weer. Ik zag dat ik je nog niet volgde (foei), dus me even aangemeld. Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Oog op de Toekomst Volgde je mij nog niet??! Welkom dan. Ik zal binnenkort bij jou ook van de afgelopen twee maanden bijlezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Christel, Naar aanleiding van hje vraag, ik gebruik lampenolie voor mijn oliestelletje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, dan zorg ik even voor je nr. 49 :-)

  Je bloemetjes zijn mooi terecht gekomen! Ik zag de spelden bij mEET.

  BeantwoordenVerwijderen