Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
10 februari 2010

Zoveel te doen

Waar te beginnen op zo'n woensdag met onverwachte wending. Ik had afgesproken vanmorgen om te brainstormen etc. met iemand die ik vorig jaar heb leren kennen via de Keerkring in Groningen. Om 07.30 uur keek ik naar buiten, zag de sneeuw. Zag vervolgens de wallen van kindlief die zowat op haar knietjes hangen, haar bleke bekkie erbij. En nam een besluit. Kindlief kon wel een thuisblijf/oplaadochtend gebruiken. Telefonisch contact gehad met de iemand ofwel Metaman. Erg inspirerend.
Nu aan het bedenken hoe ik de rest van de dag in ga vullen.
Ik had een foto beloofd van het getekende drieluik van kindlief. Heb ook nog wat haakselfoto's. Over haaksels gesproken. Kijk hier voor het origineel van de prachtige foto van mijn bloemetjes. (Dank je wel Meet, ben zo vrij geweest hem op mijn computer op te slaan).
Zaterdag heb ik van een fleecevestje voor twee beren nieuwe kleding genaaid. Een broekje voor Ojo en een bodywarmer voor Sabine. Ook daar heb ik nog foto's van. Zal kijken hoe ik mijn Flickr account aan mijn blog kan koppelen met wat foto's. Nu een au-laitje. En wellicht kom ik aan het eind van de dag nog even terug met wat uitgevoerde plannen.

Would you like to comment?

  1. no problemo ;) ik zal je de fotoos nog mailen als we as vrijdag aan de slag zijn geweest met 112 meiden en 2 jongens (al heb ik het vermoeden dat die 2 de bloemetjes niet kiezen).... kinderfeestje en we gaan oa crea doen :)
    heerlijk soms een oplaadochtend! hebben ze nog lekker nodig, onze kabouter van 4 gaat 3 ochtenden naar school en laad de rest van de week op ;) en geloof me.... heeft ie hard nodig! ik ben nu aan het opladen, het is hier heerrrrlijk stil!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die bloemetjes zijn super!
    leuk toch zo'n onverwachte thuisblijfdag.

    BeantwoordenVerwijderen