Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
05 februari 2010

Winter in september?

Deze foto is van september 2006. De keuken had nog zwart-wit geblokt zeil. Quinty showt haar handschoenen en muts. Gekregen van tante Liesje (mijn schoonzus die in Amerika woont). Ook deze winter draagt Q nog de handschoenen en de muts. Terwijl ze toch erg gegroeid is. We hebben net samen wat oude foto's en filmpjes gezien. Zo schattig. Met nog rechte tanden. (We kunnen vast gaan sparen voor een beugeltje). En kort(er) haar. Dat wil ze graag weer. Dus morgen de kapper maar even bellen. En ik, ik zag een hele slanke versie van mezelf. Misschien dat ik haar over een paar maanden weer tegenkom :)

Vanmiddag naar de bieb geweest. Heb drie haakpatroonboeken meegenomen. En drie kinderboeken voor mezelf om te lezen en tekeningen te bekijken. Ik vind het altijd fijn in de bieb.

Nu zitten we thuis, aan de tafel met ons drietjes. Ik ben laat gaan slapen gisteravond (vannacht). Heb heel lang nog zitten haken. Gelukkig kon ik vanmorgen uitslapen. De bloemetjes en hartjes die ik vandaag wilde versturen zijn verstuurd. Heb al weer haakideetjes genoeg. In een van de boeken die ik heb meegenomen staat een prachtige deken. Van alleen maar cirkels. Wil wel een deken voor op het bed. Mmmm...... nog maar even over denken.

Would you like to comment?