zondag 14 februari 2010

Van mijn lieffie

Dit kreeg ik vannacht van mijn lieffie. Voor Valentijn. Ook nog een megabos bloemen, maar die had hij gekregen als afscheidscadeau. Dus dat "telt" niet echt. Voor hem had ik alleen een kaart. Vond hij niet erg hoor. Van kindlief kreeg ik een prachtige tekening.

En wat hebben wij op deze dag gedaan? Nou, heerlijk lang in de pyjama gezeten. Spelletjes, man- en kindlief hebben buiten sneeuwballen gegooid. Ik heb 40 hartjes gewassen (bedenk net dat die nog in het sopje staan, oeps). Mijn Etsy winkel met een nieuw artikel gevuld en de juiste verzendkosten overal neergezet. Heb mijn Etsy winkel nu ook aan mijn Facebook pagina gekoppeld. (Deed de computer automatisch na wat knoppen te hebben ingedrukt, voordat iemand denkt dat ik er verstand van heb). Verder, een gave aliën broche afgemaakt. Voor beer Nina een naamketting geregen. En nu wordt het al weer donker. Helaas. Zo lekker aan de pasta met pittige saus (er wordt gekookt nu, heerlijk). En dan vanavond 3 afleveringen van 24 kijken. Eentje nog op de computer en 2 "live".

2 opmerkingen:

  1. @Moeke Vera en @Pluk de dag Sandra, sorry er ging iets mis met mijn bericht en indeling... Ben soms een beetje onhandig, nog lang geen HTML expert haha. Daardoor zijn jullie reacties verdwenen. Wel bedankt nog voor de reacties natuurlijk.

    @Iedereen die reageert, stel ik altijd zeer op prijs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat tijdschrift!

    De eerste serie van 24 heb ik ook gekeken, maar nu krijg ik vlekken in mijn nek van die onuitstaanbare, macho Jack Bauer. Hij weet altijd alles beter, en dan die hese stem! Aargh.

    BeantwoordenVerwijderen