donderdag 4 februari 2010

Mobiel atelier

Deze foto heb ik afgelopen maandag gemaakt. In de auto, op de terugweg van hotel schoonouders. De auto deed dienst als mobiel atelier. Van Meet kreeg ik de opdracht voor 16 gehaakte hartjes (die zijn klaar) en 26 bloemetjes (nog 12 te gaan).
Dat verklaart ook een beetje mijn blogstilte. Haken en typen tegelijk gaat helaas niet. Werkweek zit er weer op. Had vanmorgen training op mijn werk. Onderdeel service, subonderdeel klachten en slecht nieuwsgesprekken. Ik was het niet eens met wat de trainer bracht qua stellingen en uitleg. Bij mijn reactie daarop kreeg ik als uitleg, dat wat ik vond op zich correct was, maar te ver ging voor de training. Dus....
Vanavond even met manlief over mijn wensen/plannen gehad. Of het niet te veel is, wat ik wil? Hij vindt het allemaal heel goed bij me passen. Dus nog 'even' verder de plannen uitwerken. Zondag naar de creatieve vakbeurs in Arnhem. Zijn er nog meer van jullie die daar heen gaan? Ik ga samen met mijn zusje, moeder en haar drie zussen. Heb vanmiddag bij een collega die ik met het haakvirus heb besmet een hele gave haaknaald gezien. Daar zit een lampje in. Kun je 's avonds ook zien wat/waar je haakt. Nou, die wil ik dus ook wel. Volgens haar waren ze nu in de aanbieding bij Pipo's. Misschien worden ze ook wel op de beurs verkocht. Ik neem in ieder geval mijn zakgeld mee zondag.

5 opmerkingen:

 1. Haken kan ik ook; beter dan breien! Ik zou het eigenlijk weer eens gaan moeten doen. Het leuke aan haken vind ik dat je je gedachten kunt laten gaan, en even rustig zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je heerlijk creatief bezig Christel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk al die bloemetjes (en tof dat je een opdracht kreeg)!

  'k heb het bloemen haakboek ook, maar ik moet een drempeltje over om te beginnen, snap de uitleg nooit zo goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Jente Gedeelde smart is halve smart. Ik snapte er namelijk helemaal niets van in het begin qua uitleg. Nu volg ik maar zoveel mogelijk de tekening. En de bloemen die ik in opdracht gehaakt heb, waren niet uit het boek. Komen van de weblog How about orange. (Staat bij mijn blogleeslijst).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Verslaafd jah, hihi :) Leuk dat je op mijn blog kwam, ga jou ook ff volgen. Leuk he, die bloemetjes haken! Heb vandaag weer wolletjes en naalden enz enz binnengekregen, alleen zijn mijn beide jongens ziek, dus kom ik er ff niet aantoe. Vanavond misschien. Leuke blog heb je!!

  BeantwoordenVerwijderen