Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
23 februari 2010

La la land

Daar gingen we dan, vrijdagmiddag, richting hotel schoonouders. De scheveningse dakmoordenaar was daar 's middags opgepakt in het huis van de onderburen. Dus... Gelukkig waren we daar niet bij aanwezig. Na een gezonde maaltijd, wat bankhangen werden de matrasjes her en der verspreid voor een eerste nacht. Zaterdag zou de eerste dag zijn van Business Bootcamp en ik had er niet veel zin in. Wat moest ik tussen al die ZZP-ers, nou nog veel meer gezeur en gezever van mijn kant. Na een korte nachtrust (de onderbuurman had het idee zijn 'dansende' wasmachine gewoonweg om 02.00 uur 's nacht te laten centrifugeren), ging de wekker om 07.00 uur. Maargoed, onder het motto, wie A zegt moet ook BB (Business Bootcamp, flauw woordgrapje) zeggen.
Na een half uurtje rijden waren we op plek van bestemming. Registratie was in 2 minuten gebeurd. De grote zaal in voor een kop thee. En daar stond al een hele kudde ondernemende mensen. Aangezien 'een kennismakingspraatje met onbekenden' op de vroege morgen niet mijn sterkste punt is, hield ik me afzijdig. Veel blij kijkende mensen. Op een gegeven moment mochten we de zaal in. Direkt door naar voren, eerste rij, hoekplaats, altijd goed. En daar zag ik de eerste bekende. Ooit mee gewerkt (1991) en een paar jaar geleden op een andere workshop nog eens ontmoet. Veel gehoord over zijn plannen en daardoor bewust geworden van het feit dat ik nog veel te klein denk. Ik bedoel, ik hoef niet direkt te doen, ik kan eerst nog denken en dat mag best veel groter, qua plannen.
Eerste dag was heel inspirerend. Veel ah's en oh's, van verbazing. Ik ben erg blij dat ik alles nog ga opzetten, want ik weet nu hoe ik het goed kan gaan doen. De dag 'vloog' om. Een beetje confuus reden we naar ons tijdelijke huis. Op tijd gaan slapen, wat beter lukte met al die indrukken....
Zondag was een topdag. Nog meer eye-openers... Zachtjes uitgedrukt. Teveel op in dit blogje te schrijven (aangezien ik ondertussen nog mijn aantekeningen aan het inscannen ben en Ugly Betty aan't kijken en ik de slechtste multi-tasker oooooooit ben).

Dus ben je werkzaam als zelfstandige.... of overweeg je het? Dan zou ik het zeker aanraden. Voor de inzichten, de contacten, de inspiratie, de energie, meer lezen en horen over La-la land en heel veel meer.
Kijk dan eens op de website. Einde promotie :) Ga ik nu de laatste dingen
afmaken.

Update, 21-10-2010, n.a.v. het blog van Nisandeh. Wat Business Bootcamp me gebracht heeft :
-Het overwinnen van de angst om opnieuw iets voor mezelf te beginnen
-De uiteindelijke start van mijn eigen business onder mijn eigen naam in mei van dit jaar
-Meer idee├źn dan ik dit jaar nog uit kan voeren :)
-Het vertrouwen dat ik binnen afzienbare tijd (3 tot 5 jaar) een passief inkomen opbouw

Would you like to comment?