Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
16 februari 2010

Koffie + hete melk

Indien de huid er droog, moe en dof uitziet, kunt u dit masker gebruiken. Laat ik dat nou alledrie hebben. Van vier dagen bijna alleen maar binnenzitten/staan/liggen? Eigen schuld natuurlijk voor wat betreft het weekend. Want wat extra frisse lucht had best gekund. Gisteravond nog wel een wandelingetje gemaakt. Van de parkeerplaats naar de bioscoop. (Onder het viaduct door, de trappen op, helemaal rondom, rara welke bioscoop). Voorzien van een romig masker typ ik verder.... We zijn in het kader van een Valentijns cadeau naar de film Valentine Day geweest. Wat een heerlijke film. Enorm gelachen. Romantisch, maar niet klef. Ruim 2 uur filmplezier. Aanrader dus.
Voor wat betreft de koffie + hete melk. Ik dacht aan een lekker cappuccinootje. Bleken de batterijen van de melkklopper nog in een Wii afstandbediening te zitten. Daar kwam ik achter toen de melk bijna kookte. Maar in welke van de twee zouden dan de "stevige" batterijen zitten? Juist, in de andere.

Would you like to comment?

  1. hahahahahaha wat een giller hier zwerven de batterijen ook overal behalve daar waar ze nodig zijn zo is dat ook met pennen, scharen, sleutels, pasfoto's, zaklampen, schoenlepels en ga zo maar door, naar de bios dus, goed idee.

    Groetjes Irma.

    BeantwoordenVerwijderen