Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
07 februari 2010

Heel even dan

Beloofde ik op Twitter aan mezelf de tafel op te ruimen, mijn kleding, tassen (lunch- en gewone) en overige spullen klaar te leggen voor een gezellige werkdag... (Krijg ik nou net uit de slaapkamer...een roepende man. Poeps, het is twaalf uur), ik wilde toch nog heel even laten weten dat ik een supergezellige dag met moeders, drie tantes en zusje heb gehad op de crea vakbeurs in Arnhem. Dat ik samen met mijn zusje iets heel gaafs heb gekocht wat ik uiteraard nog niet heb. Dat ik van een lieve oude man een heel gaaf boekje met notitieblokje en potloodje kocht. Zelfgemaakt. Dat ik een pomponmaker heb gekocht voor nog geen euro. Dat ik teveel idee├źn heb om nu braaf te gaan slapen, maarja, over 7 uurtjes gaat de wekker en ik lig er nog niet.

Dat Poeps is in feite wel een rare bijnaam haha.

Would you like to comment?

  1. Weer helemaal geinspireerd, hoor ik wel. Leuk is dat, logisch dat je dan niet kan slapen.
    Pomponmakers heb ik ook. Superhandig en voor mensen die het niet snappen, lijkt het alsof je kunt toveren. Ik heb er al heel wat voor kindjes gemaakt met een lange draad eraan als ketting.
    Groeten, Aafke

    BeantwoordenVerwijderen