vrijdag 19 februari 2010

Hardloper en grappenmaker

Vanmorgen keek ik heel even op het twitteraccount van Dolf Jansen. Zijn omschrijving, hardloper en grappenmaker. Dat lijkt me fijn, om zo duidelijk te zijn over wie en wat je bent.
Morgen en overmorgen hebben manlief en ik een Business Bootcamp. Voor ZZP-ers. Om de uitdrukking van Mama Muis daarvoor te gebruiken: ZZPer, Zucht, Zevert en Produceert in haar uppie.
Nou ben ik nog geen ZZP-er. En ik ben er nog niet helemaal uit wat ik wil. Grotendeels wel hoor. Ik dacht het wel uit te vogelen voor dit weekend aan, maarja, tussendoor nog wat dagen gewerkt, naar de bioscoop geweest... Dus het voornemen om mijn blog al aangepast te hebben voor dit weekend... tsja, dat gaat niet meer lukken. Het is nu een kwestie van inpakken en straks wegwezen. Zonder de 250 visitekaartjes die ik besteld heb (komen volgende week haha).

En is het erg, dat ik nog niet precies weet wat ik wil? Na een wat onrustige nacht bedacht ik, het is zoals het is. Ik stempel vanavond nog wat visitekaartjes :) Gewoon alleen met mijn blog. Ben in ieder geval mezelf, moeder, vriendin en blogger. Hardlopen hou ik niet van en grappen maken kan ik niet. Misschien moet ik Dolf eens bellen...

2 opmerkingen: