Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
17 februari 2010

'Ruig' geshopt

Na voor superhuisvrouw (was in de machine voor het naar school gaan, wow, plus oud papier buiten gezet, het is een wonder) gespeeld te hebben, tafels geoefend met groep 4... was het tijd voor mij. Aankomend weekend hebben we 2 dagen training, workshop, netwerkhuppeldepup. In de mail stond "casual business" kleding. Maar natuurlijk...
Dus ik heb een gave spijkerblazer van TraMontana, een sjieke blouse van Gerry Weber, een roze blouse en een semi sportief rood jasje voor mezelf. Voor kindlief een vestje van joggingstof, 2 rokjes en nog twee witte lange hemden die ik ga vermaken tot zomerjurkjes voor haar. Totale uitgave: 19,70 euro.
Lang leve de kringloop.
De foto van vandaag heeft niets van doen met het onderwerp hoor :) Klein overzicht van mijn haaksels van de laatste tijd. Ben nu bezig met 40 blokjes in dezelfde tint als de hartjes. Dan nog 40 andere blokjes waar de hartjes op gaan komen.... Leuk project voor tussendoor.

Would you like to comment?