Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
09 februari 2010

Gekleurde muffins

Vorige week begon mijn dag met een gekleurd muffin ontbijt. Door kindlief gemaakt. Mmmm... En tuurlijk weet ik al een poosje dat de weegschaal (nou, Wii schaal) iets meer aangeeft dan er altijd stond. Scheelt een kilo of acht. Ik beweerde altijd dat het extra gewicht voornamelijk onder mijn taille terecht kwam. Vanmorgen bewees ik met een erg leuke blouse dat ik volkomen ongelijk heb. Ik denk dat er ongeveer vier kilo aan de bovenkant zit. Bij mijn bovenarmen dan. Dus... Ik weet waar het probleem zit, ik eet te veel (nouja snoep) en sport te weinig (lees niet). Dus vandaag ben ik goed begonnen (moet het wel positief houden voor mezelf) met minder snoepen. Bij een traktatie van een collega op drie soorten taart, heb ik niets genomen. Een keer warm eten opgeschept. En vanavond 2 stukjes chocola genomen in plaats van een halve reep. Geen mega au-lait gehad en natuurlijk heb ik nu zin in van alles. Heb meer dan 10 jaar in de "afslankbranche" gewerkt dus ik weet hoe het niet "moet". (Daar komt die acht kilooooo ook vandaan). Eens zien of ik het nog kan.

Would you like to comment?

 1. Hoi Christel,

  Leuk dat je me volgt,en op mijn Moestuinblog staan ook recepten.
  Alleen heb je daar nu natuurlijk niks aan!!

  Hihihi.....och een beetje minder is voor niemand slecht. Meer bewegen, dat is ook mijn doel!!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh ook hier teveel kilo's aan de bovenarmen (én pubers in huis die me daar niet al te fijntjes op wijzen... :-)

  Iedere keer neem ik me voor om met alles te minderen en toch heb ik vanavond weer veel rijst met groente en omelet gegeten én zit ik nu aan mijn 2e glas wijn... Vanmiddag heb ik een heerlijke plak stoofperencake gegeten (gemaakt door Appie....)

  Maar vertel... de afslankindustrie... wat heb je daar gedaan en wat heb je geleerd.... :-)

  Groetjes Claudia B.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Claudia B zal ik je mijn ervaringen maar even mailen :) Tenzij er meer mensen nieuwsgierig zijn, dan wil ik er wel een blogje aan wijden hoor....

  BeantwoordenVerwijderen