Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
13 februari 2010

Gehaakte poedels


De poedel op de foto is niet door mij gehaakt. Weet helaas niet meer waar ik de foto vandaan heb. Weet wel dat ik ook een poedel gehaakt heb. Om een bierflesje heen. Denk dat ik toen 7 of 8 was, dus bijna 33 jaar geleden. Volgens mij heb ik hem bewaard (inclusief vol flesje). Als ik me er toe kan zetten zal ik me eens in de kelder wagen om wat dozen na te kijken.

Een avond alleen. Manlief heeft een algemene ledenvergadering van de sportclub. Het niet snoepen ging goed tot gistermiddag. Toen had ik te weinig gegeten en ging voor de bijl met twee biscuitjes bij mijn moeder. Thuis nog wat speculaasjes. En ook vandaag mocht geen schoonheidsprijs hebben, snoeptechnisch gezien. Morgen aan de valentijnsbrownies. Ga ik maandag weer gewoon doen :). Voelde namelijk prima, niet zo suikerafhankelijk te zijn.

Gisteren veel dingen voor mezelf op papier gezet. Wat ik wel en niet wil doen, zakelijk gezien. Heb gependeld (slingeren met een steen aan een ketting voor degenen die er niet mee bekend zijn) op een aantal zaken. Fijn om zo bevestigd te worden in hoe en wat. Heb nog niet alle zaken overwogen. Ga ik zo mee verder. En met haken. Heb een paar maanden geleden op een rommelmarkt rood met witte katoen gekocht. Wist niet zo goed wat ik er van zou maken. Nu haak ik hartjes. En ik heb bedacht dat ik een deken ga maken waar de hartjes op komen. In gedachten is het al heel leuk. Tijdens de trainingen die ik afgelopen maandag en donderdag had, heb ik ook gehaakt. (Kan heel goed luisteren en haken samen). Dus de voorraad hartjes schiet al op.

Vieren jullie morgen nog Valentijn? Ik kan niet schrijven hoe en wat, want manlief krijgt mijn blog in de mailbox. We hebben in ieder geval een spelletjesmiddag. Bedacht door kindlief. We moeten alledrie een prijs maken (zij schrijft een boekje). En dan gaan we drie soorten spellen doen. Ik vermoed dat kindlief later regisseur wordt. Ze mag graag alles bepalen. Tuthola.

Would you like to comment?