maandag 1 februari 2010

Doelen gesteld?

Weer terug van weggeweest. Met gisteren een enorm leuk feest van mijn werk, in de RAI in Amsterdam. heerlijk gegeten, gezongen en gedanst (nouja, iets gedaan wat daarop leek en nu spierpijn, stijf wijf). Optredens van onder andere Jeroen van de Boom en Guus Meeuwis. Het was op tijd afgelopen, 21.00 uur waren we weer thuis in 'hotel schoonouders'. En om in omgekeerde volgorde te blijven, zaterdagavond na afloop van een workshop nog even geshopt op Schiphol. Erg logische zaken, zoals haarwax (vijf potten thuis, geen een meegenomen), een nieuw hoeslaken (bij de Hema haha) en daarna heerlijk met zijn tweetjes bij de Starbucks aan de koffie. Inclusief parkeren konden we omgerekend wel voor een half jaar koffie maken thuis, maar dat mocht de pret niet drukken.

De workshop van zaterdag was van Open Circles. Het heette Master Networker Seminar. Het ging over netwerken, leggen van contacten, het gebruik maken van elkaars kennis en uiteraard ook kennissenkring. Voor degenen die bekend zijn op Twitter, een beetje het idee van #durftevragen. Erg interessant. Onwijs inspirerend spel gespeeld waar je een vraag kon stellen aan vrijwel alle mensen in de zaal. Mijn vraag was: Wie kent er vrouwen van 25 jaar en ouder, met interesse in het lezen van een creatief weblog. Aan de hand daarvan kreeg ik reacties van 12 vrouwen en 3 mannen. Die ga ik zometeen allemaal nog een mailtje sturen natuurlijk :)

Omdat ik heel graag weer iets voor mezelf zo willen beginnen, daarvoor ook wel een aantal ideeën heb en daar meer vorm aan wil geven heb ik me aangemeld voor het vrijwel gratis Business Bootcamp. Een van de vragen van afgelopen zaterdag was welke doelen je voor jezelf gesteld hebt voor het aankomende jaar. Nou zakelijk gezien nog niets. Privé ben ik nog niet verder dan het vieren van mijn 40ste verjaardag samen met Mickey Mouse.

Voor de 15 nieuwe lezers via de workshop van zaterdag, welkom. Als je hieronder een reactie achterlaat, dan zal ik je naam en website vermelden in een blog, als je wilt, in combinatie met je vraag van afgelopen zaterdag. Is dat een leuke tegenprestatie voor het lezen van mijn hersenspinsels?

1 opmerking: