maandag 8 februari 2010

De crea vakbeurs

Nou het leek wel een dagje uit met de stichting gisteren. Om 08.15 uur werd ik door mijn moeder opgehaald. Bij de hoofdingang van de Rijnhal stonden mijn zusje en tante (1) al te wachten. De andere tantes (2 en 3) volgden snel. Kaarten gekocht aan de kassa, van een aardige dame in de rij naast ons kregen we nog twee vrijkaarten. Kaartjes met een koordje om de nek en toen kon het feest beginnen. Met koffie natuurlijk. Veel dingen gezien, inspiratie opgedaan. Zoals ik schreef met mijn zusje "iets" gekocht. Hele gave stiften bruikbaar op alle materialen. Ieder 5 setjes. En ik mag de display :) Als het binnen is zet ik het wel op foto en mijn ideeën erbij. Zal nog niet schrijven wat ze bij mijn zus en compagnon in de winkel gaan doen. Het is wel heeeeeel erg gaaf. Het heeft te maken met het 1 jarig bestaan van Hemelse Hebbedingen en unieke items. Erg veel gelachen gisteren. Er zijn dingen die ik niet wilde weten van mijn tantes... Gegeten bij tante (1) met mijn moeder. Kleding, breinaalden en tassen mee die ik kreeg. (Hele mooie van Pussy de Luxe).

Vandaag weer gewerkt. Was gezellig en druk. Vanmiddag had ik salestraining. Deze keer weer fijn, we gingen een test doen en ik ben dol op testjes. Ging over verschillende klanttypes onder andere. DAS (nee, geen sjaals). Dominant, Afstandelijk (geloof ik) en Sociaal. De vragenlijst die we in moesten vullen ging over onszelf. Uitslag was verrassend. Dacht dat ik dominanter uit de bus zou komen. Maar ik had alles gelijk in percentages. Klopt ook wel, want ik kan met elk type klant wel door de bocht om zo maar te zeggen.
Terwijl ik blog wordt manlief door de Wii boxman voor zijn b.k geslagen haha. We gaan zo aan een marathon 24 (de serie) beginnen. Deel 2 van vorige week. En 3 en 4 van gisteravond. Morgen begin ik heel vroeg (voor mijn doen dan). Voordeel is dat ik dan ook weer vroeg vrij ben. Nadeel is dat ik in de trein moet zitten op een tijdstip dat ik normaal net uit bed kom rollen.

1 opmerking:

 1. Heej Christel,

  Via via kom ik op je blog terecht.Zie ik niet altijd reacties van je staan bij Mama Muis??

  Wist niet dat je ook creatief bezig was!!

  Leuk!

  Zal ik je link dan maar meteen opnemen in de blogroll van mijn Creablog??

  Groetjes Thea, en ik kijk nog even verder rond!

  BeantwoordenVerwijderen