Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
24 februari 2010

Chocoladetaart

Een gepland bezoekje aan de Ikea werd heel kort. Heel Nederland was daar aanwezig.
Gelukkig konden we heel snel overal tussendoor. Een chocoladetaart gekocht, die meegenomen naar de vriendin waar we een theetje zouden drinken. En zo bestond mijn lunch ineens uit twee stukken taart. Hmmmm. Op de terugweg bij de Hema geweest. Choco eitjes gekocht. Fotolijm (kan niet zonder). Gaaf schrijfboek voor kindlief. Bij de Bruna vervolgens nog een kaasblad van Diddl. Zo had kindlief een cadeau voor haar uitmuntende rapport. (Toen ik vanmorgen vroeg wat ze voor haar rapport wilde hebben zei ze: "Doe maar 50 euro". Whoeha..., humor).

Would you like to comment?

  1. Heeeey leuk blog! Dat wordt fijn lezen :) O ja, die chocoladeeitjes overal... 't is maar goed dat ik niet zo vaak mijn huis-atelier-studio uitkom!! groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is het enige dat ik niet zo leuk vind aan de Ikea: dat het altijd zo druk is... Als het kon zou ik al om negen uur gaan, maar ja, dan zijn ze nog niet open.

    Taart als lunch klinkt heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen