Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
16 januari 2010

Zakgelduitgeefdag

Woensdag heeft kindlief een feestje. Van een jongen uit haar klas. Dus op naar de speelgoedwinkel. Voor alle zekerheid had kindlief haar zakgeld meegenomen want ze wilde nog wel graag een Petshop knuffel. Het is haar geld, dus ze mag zelf weten wat ze er van koopt. 60.000ste knuffel, maargoed. Ze heeft nu weer een nieuwe code en zit op de laptop in de virtuele Petshopwereld spelletjes te doen. Dat deed ik toch echt niet toen ik zeven was. Manlief heeft ook wat gekocht van zijn zakgeld, een spel voor de Wii. Dus die is aan het uitvogelen hoe het werkt. En ik.... nou mijn zakgeld is op :( Dus ik heb niets gekocht. (Ja, een cadeautje voor het verjaarsfeestje, schoenen vast voor kindlief en boodschappen, maar dat telt niet).

Heb het boek waar ik gisteren over schreef uit. Dus alle idee├źn zijn er hoor, voor een extra inkomen van zo'n 500 euro per maand. Ik moet nog wel alles uitschrijven en zien wat werkbaar zal zijn of niet. Mochten er mensen zijn die het interessant vinden, dan wil ik jullie wel op de hoogte houden van mijn vorderingen hoor.

Heel wat anders, wie zijn de 19 mensen die op zaterdagochtend om 08.00 uur mijn blog lezen? Toen lag ik nog lekker in bed...

Would you like to comment?

 1. Volgens mij heb je dat al eens een keer eerder gevraagd of was dat bij breb?.Dat zijn dus de vroege vogels. Groetjes van zo,n vroege vogel, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze week ik niet, maar het zou net zo goed ik kunnen zijn. Ik vind niets leuker dan in een stil huis wakker worden met blogjes... En mijn zakgeld is ook op, dus hebben zus en ik vandaag aan window-shopping gedaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou het ook kunnen zijn geweest! Maar niet vorige week zaterdag want toen lag ik voor de verandering om 8:00 uur nog in mijn bed. Maar dat komt helaas maar heel zelden voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, vroege vogels. Hebben jullie geen uitslaapbehoefte? Of gaan jullie 's avonds er vroeg in. Ik vind het bijzonder dat iemand op zaterdagochtend al om 08.00 uur blogs leest. Wel leuk natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik was het deze keer niet, maar had gekund. Door de weeks gaat de wekker hier om 5 uur. Dan gaat eerst mijn vriend de badkamer in en een half uurtje later volg ik. Op zaterdag komt het regelmatig voor dat ik ook al rond 5 uur wakker ben. Moet dan vaak even naar het toilet en duik dan nog even terug. Maar het lukt dan niet om tot heel laat te blijven liggen. Om 8 uur, heb ik dan al 3 uur uitgeslagen ;-) Dus komt zeker vaak voor dat ik in het weekend ook vroeg eruit ben. En ja, dan stort ik 's avonds wel eerder in!

  Greetz,
  Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen