vrijdag 29 januari 2010

Update

Afgelopen week vloog voorbij. Zondag hadden we een cursus/workshop Rapid Healing het was heerlijk. Ik heb o.a. geleerd hoe ik mijn linkerhersenhelft even lekker uit kan zetten, voor rust in mijn hoofd. En nog veel meer natuurlijk.
Maandag op mijn werk had ik 's middags mijn eerste les 'sales'. Als onderdeel van een opleiding op mijn werk. Nou, ik kan nu ook fietsen en wijn verkopen. Heel nuttig. Ik heb tot aan de zomervakantie elke week 8 uur les (onder werktijd, dus heel luxe). Allerlei verschillende onderdelen. En dan krijg ik op mijn 40ste toch ook nog een MBO diploma. Leuk voor op mijn CV.
Dinsdag ook gewerkt. Woensdag met kindlief thuisgebleven, ik was vrij, zij was moe dus mocht ze van mij thuisblijven. Wilde ze eerst niet, ze was al aangekleed en moest bijna huilen omdat ze toch ook wel thuis wilde blijven en niet kon kiezen. Dus heb ik gekozen. We hebben getekend. Ik voor het eerst in jaren weer een tekening. Mijn linkerhersenhelft was zich er mee aan't bemoeien en vond dat ik niet kan tekenen. Dat werd enigzins bevestigd door kindlief. Zij vond dat mijn hond op een paard leek. 's Middags hebben de beren nog een strandfeest gehad. Heel gezellig hoor. Ondertussen heb ik deze week veel gehaakt, allerlei probeersels in bloemetjes en hartjesvormen. Het boekje op de foto vond ik een paar maanden terug bij de kringloop. Is zo schattig. Heel ouderwets.
Gisteren gewerkt en lekker bij mijn ouders gegeten. Wie is de Mol gezien, ik denk nog steeds dat Kim het is. Al verdenk ik Erik ook wel een beetje....
Vanmorgen cadeautjes verzendklaar gemaakt. Voor een dame in België, naar aanleiding van de cadeautjes actie van Kobus en Co. Er ligt ook nog een sloffenpatroon klaar voor verzending. En nu, moet is als een speer aan de gang. We hebben een druk weekend voor de boeg. Morgen weer een workshop, in Amsterdam, zondagmiddag feest van mijn werk, ook in Amsterdam. Dus we gaan een aantal nachten bij mijn schoonouders logeren. Vertrekken vanmiddag direkt na schooltijd. Manlief is nu aan het werk, ik zou alles al klaar hebben (opruimen, stofzuigen, afwassen, inpakken etc). Maarja, zit hier nog met een masker op te bloggen, in badjas haha. Dus de tekening van het kunstwerk houden jullie tegoed.

2 opmerkingen:

 1. Superleuk, die hartjes!!!
  Ik heb bij de Slegte een geweldig boek gevonden vol met gehaakte en gebreide bloemen, takken en groente en fruit.
  Alleen het doorbladeren, daar wordt ik al helemaal blij van...
  Fijn weekend,
  groetjes, Aafke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OOOh jij bent lekker druk bezig, dat lijkt mij ook wel wat even een hersenhelf uit zetten, straks even prober....... hahahahahah

  liefs bellavien

  BeantwoordenVerwijderen