woensdag 6 januari 2010

Uitstelgedrag

Heerlijk geslapen vannacht. Super spul voor mijn gezicht binnengekregen gisteren, dus dat heb ik natuurlijk getest. En wow, het ziet er goed uit. (Raar om dat over me zelf te schrijven, maar ik heb een littekengevoelige huid en ben erg ijdel, dus een gladde huid maakt me erg blij). Doet dus wat het belooft. Vanmorgen kindlief naar school gebracht. Vanmiddag ga ik met haar en een vriendinnetje naar de bioscoop. We gaan naar de film van Anubis. Ben erg benieuwd. Thuis is enorm veel te doen, onder andere kerstboom aftuigen, tassen van het afgelopen weekend leegpakken (geen wasgoed hoor :)), opruimen in het algemeen en.... echt mijn hobby, boodschappen doen. Nu zijn er veel supermarkten met spectaculaire aanbiedingen, dus het is de moeite waard. Maar oh, wat heb ik weinig zin in dat gesjouw. Manlief zei dat ik het wel in de auto mocht laten staan, maar dat vind ik met het bioscoopbezoek en alles niet handig. De computer deed ik aan om (zogenaamd) nog even op wat supermarkten websites te kijken. Yeah right, gewoon uitstelgedrag. En om stress bij mezelf te voorkomen (om 12.15 uur weer in de auto richting school), ga ik nu echt aan de slag, echt...

7 opmerkingen:

 1. Mijn kinderen hebben die film ook gezien, en waren zwaar onder de indruk. Vooral de jongste twee van 6 en 8. Mijn man ging mee, en hij vond het 'een beetje saai'. Maar ja, het is dan ook een kinderfilm.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, zag vandaag pas je reactie op mijn blog.

  Leuk dat je 'm gelinkt hebt :)

  Lijkt me echt gaaf om over een paar jaar ook met m'n kinders naar de bios te kunnen gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. volgens mij heb je net een nieuw woord uitgevonden.. wat is een littekengevoelige huid precies? Is het dat je snel littekens krijgt? Maar hoe helpt die creme dan in één nachtje..... of is het dat je er geen onrechtmatigheden van hebt gekregen waar littekentjes uit voort kunnen komen...jeu, je bent omgeven door raadsels zou ik willen zeggen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @MamaMuis van elk bultje, plekje, vlekje, pukkeltje waar ik (uiteraard NIET zo moeten maar toch) krab, knijp of peuter blijft een littekenachtige plek over. Weken, maanden zelfs. En deze Night Recovery Cream, nou die recovert laat ik dat maar zeggen. Dus ik ben blij. Heb 5 potten besteld gelukkig, dus kan voorlopig vooruit haha.

  Nog heel wat anders, was op Twitter en kindlief keek mee. Ze zei, waar ik Mama Muis? Dus bij deze de vraag...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou helder verhaal.. 5 potten? zit je gebakken tot 2020. Twitter... tja, in mijn ontcommuniceringsdrang ben ik er ff mee gestopt. Ik mis het soms een beetje, maar niet genoeg om de account weer open te gooien: dus vrij vertaald voor kindlief: ik was er even zat van, al dat getwitter! Doe haar de groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik durf het bijna niet te zeggen, maarre...


  (ik heb van de week zo'n flitsend groen met witte stippen oma-karretje gekocht. Niet flexi, maar o zo handig voor de (zware) boodschappen...)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Mama Monique, handig toch. Ik heb gelukkig manlief die het niet erg vindt om te sjouwen.

  BeantwoordenVerwijderen