Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
21 januari 2010

Resto van Harte

Vandaag gewerkt tot 15.30 uur en toen in de auto met twee collega's richting Resto van Harte. Er was een spellenavond georganiseerd. Vanuit mijn werk werden er vrijwilligers daarvoor gevraagd. Nu was ik al een beetje bekend met het Resto van Harte, maar toch was ik wat "zenuwachtig". Hoeveel mensen zouden er zijn, wat voor spellen zouden we gaan doen en wat zouden we gaan eten?

Inclusief de vrijwilligers waren we met 56 personen. We hadden de keuze uit 7 spellen (het is bingo geworden) en het eten was overheerlijk. We aten groentesoep, gevolgd door rijst met groenten en champignonragout in zo'n ragoutbakje. Het toetje was hangop, met ijs en een soesje. Ik heb geholpen met bedienen (twee borden per keer), de toetjes klaarmaken (iets te ruim met de hangop op schaaltjes doen) en gekletst met verschillende mensen. De bingo was hilarisch. Van de 90 balletjes ontbraken er 14. Dus de heren bingoleiders werden beticht van zwendel.

Een driegangenmenu kost 5 euro. Voor mensen met AOW of een uitkering betalen slechts 2,50 euro.
Kijk voor meer info en een Resto in de buurt op www.restovanharte.nl

Would you like to comment?