Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
13 januari 2010

Lekker dagje

Vanmorgen had kindlief een toets op school. Juf had daar wel om gedacht, maar niet dat ik dan geen tafels kon gaan oefenen. Dus was ik op tijd weer thuis. Na een uurtje (doelloos) computeren had ik via de chat afgesproken met een vriendin. Die wilde graag even op de straktrekbank. Aangezien die aardig 'verstopt' lag daar in de hobbykamer, moest ik wel aan de bak met opruimen. De rest van het huis dan ook maar even gedaan. Om 12.30 uur kind opgehaald. Boodschapjes gedaan bij de Appie (veel voor weinig). Heerlijk een broodje gegeten, gezellig met zijn tweetjes. Kindlief ging tv kijken en ik ging de Flows ophalen. Kreeg ik ook nog de nieuwste mee. Zo lief. Bij thuiskomst lag er een besteld boek in de brievenbus. En iets later kwam de bestelman een zak van de H&M brengen. Kindlief heeft de rest van de dag in haar zomerjurk gelopen haha. De vriendin kwam straktrekken en bleef eten. Ondertussen was manlief ook gearriveerd. Na een lekkere maaltijd zo met zijn viertjes nog even gezeten. Nu heb ik het rijk alleen. Kind op bed en man naar theatersport. Heb net op tvgids.nl gekeken naar wat ik allemaal niet hoef te zien :) Ik ga lekker lezen. Kwam in de Flow al een boek tegen die ik vanmorgen net op mijn verlanglijstje heb gezet. Toevallig. En ik weet dat er meer dagboekplakkers zijn. Al met al een lekker dagje. Morgen nog een dag werken en dan begint mijn weekend al weer.

Would you like to comment?

  1. Hoi Christel,
    bedankt voor je berichtje op mijn log! Vond ik erg leuk... Zo te lezen heb je een lekker dagje achter de rug. Die tv die mag van mij ook het raam uit, maar ja ik woon hier niet alleen...

    BeantwoordenVerwijderen