zaterdag 23 januari 2010

Een illusie armer en een ervaring rijker.

Vanmorgen had het vrijstaande huis waar wij al een poos "kwijlend" fotos' van bekeken op Funda, open huis. Ik was gewoon wat nerveus, want om zomaar te kunnen kijken vond ik wel spannend. Man- en kindlief mee. Ik kende de makelaar van vroeger, we mochten gewoon vrij rondlopen. Prachtige woonkamer en keuken. Heerlijke veranda, niet al te grote tuin, uit het zicht van de overige buren. Toilet beneden en een keldertje. Boven 3 slaapkamers, een grote en twee mini's. Een badkamer met douche en bad. Op zolder ook nog een slaapkamer en heel veel bergruimte. Erg leuk allemaal, maar het voelde niet goed. Dus nu zijn we een illusie armer en zitten we weer twee hoog achter op de flat haha. Op zoek naar het volgende droomhuis.

Foto van Funda.

5 opmerkingen:

 1. Jammer is dat he, als op papier alles ideaal is, maar dat het huis dan toch niet goed 'voelt'. Had ik vorig jaar ook: wekenlang had ik het in mijn hoofd verbouwd, maar toen we er eenmaal in het echt doorheen liepen, klopte het niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Trust me, het moet echt goed voelen, je moet binnenlopen en denken: hier wil ik nooit meer weg. Succes bij jullie zoektocht!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer, maar als je niet verliefd bent, moet je op zoek naar het volgende waar je gewoon voor valt.

  succes, liefs bellavien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een huis moet je verliefd op worden denk ik. Wij waren dat meteen op ons huis.

  Ik heb omgekeerd wel iets meegemaakt. Onze vorige auto stond Te Koop en toen ik die mensen ontmoette had ik een raar en slecht gevoel (ook al kwamen ze over als eerlijke sympathieke mensen). Ik heb dat toen tegen mijn man gezegt: ik voel mij hier niet goed bij!
  En effectief heeft mijn man 1000 Euro van de prijs afgedaan én een week na de Koop belde die vrouw en man zeer kwaad naar ons dat we heb een krassenbak verkocht hadden (terwijl ze hem twee keer gezien hadden). Ze belde meermaals per dag naar ons en stuurden volop mails en dreigde met een rechtzaak hoewel we sterk in onze schoenen stonden). En uiteindelijk hebben we een week later nog eens 1000 Euro overgeschreven op hun rekening. Om van hun vanaf te zijn!
  Voelde dus meteen slecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waar ken ik dat toch van... Ah! Nu weet ik het weer... alleen zitten wij nog twee verdiepingen hoger ;o)

  Stond er in Friesland niet een leuke B&B te koop? ;o)

  BeantwoordenVerwijderen