zaterdag 23 januari 2010

Disneyland Parijs. Advies gevraagd.

Volgens mij was dit een van de laatste keren dat ik een taart heb gemaakt met leeftijd. Over een aantal maanden krijg ik een 4 ervoor (nee, geen 435 jaar). Ik wil heel graag naar Disneyland Parijs. Dus nu ben ik aan het kijken naar de mogelijkheden (auto, trein, vliegtuig, bungalowtent, stacaravan of hotel). Het liefst natuurlijk zo voordelig mogelijk.
Dus mijn vraag van vandaag, wie o wie heeft adviezen over reis en verblijf. Heb al een mogelijkheid gevonden om jaarpassen met korting aan te schaffen. Is dat wat? Alle tips zijn welkom.

5 opmerkingen:

 1. Die 4 ervoor is best leuk hoor!! Aan tips betreffende disney kan ik je helaas niet helpen.

  Fijne dag vandaag.

  Brigitta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je iets goedkoop wil boeken, dan moet je mij vragen ;)
  Maar, voor wanneer is het precies? Dat maakt nogal uit natuurlijk. Ik gok op de meivakantie, maar welke dag? En hoelang wil je heen? Wil je binnen het park slapen of mag het ook erbuiten?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vond 't niks in disneyland parijs, maar dat is al laaaaang geleden (ik had nog een 2 ervoor ; ) en het schijnt alleen maar beter en leuker te zijn geworden. zus was er 2 jaar terug nog in een van die hotels daar en dat was dikke mik, zei ze.. qua reis? trein is wel relaxed, maar ik ben zelf van de auto.. wens je hoe dan ook heel beel plezier! (en wat jammer van dat huis..)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geen duur hotel boeken want je bent er toch niet.

  Met de trein is duurder dan met de auto, maar vertrek wel op tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Lars, bedankt voor alle hulp/tips/sms-jes en mail :) Nu weer aan de studie

  BeantwoordenVerwijderen