Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
03 december 2009

Zakgeld en beren

Wat hebben zakgeld en beren nu met elkaar te maken. Nou het zit zo, manlief en ik hebben bedacht dat het toch wel prettig is om ook ieder een eigen rekening te hebben. Dat hadden we vroeger ook. Gewoon, om zonder verantwoording een bedrag uit te kunnen geven. Zakgeld bedragen voor november heb ik overgemaakt op beide rekeningen. Gisteren heb ik me uitgeleefd bij onze plaatselijke kringloop. Ik kocht een gave blazer, 3 boeken, 7 tijdschriften en 5 bolletjes katoen. Van mijn eigen zakgeld. 's Middags was ik met kindlief thuis. Ineens kwam er een uitnodiging voor een feestje de huiskamer binnenvallen. Zo gezellig. Beer was jarig, ze werd 6, dus dat hebben we gevierd. Heel modern hoor, want er werd gedanst op muziek van o.a. Lily Allen, zo'n geweldige tekst ook (dus...), heb direkt de vertaling er maar bij gegeven, werd het nog leuker van. (Voor degenen die het lied niet kennen, het gaat om f*ck you).

Maar nou was beer wel wat zielig. Want haar vader Bob was er wel. Maar moeder Sabine nog niet. In feite zou kindlief zelf haar zakgeld besteden om Sabine te kopen. Maar in een vlaag van verstandsverbijstering, kocht IK Sabine en een 2e Bob. Wel met extra kledingsets. (schrale troost). Dus nu heb ik niet zoveel zakgeld meer over voor de aankomende 18 dagen. Misschien moet ik maar wat dingen op Marktplaats gaan zetten. 
(Op de foto staan Bob en Sabine, morgen hoop ik ze te ontvangen).

Would you like to comment?