Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
15 december 2009

Streber

Met streber bedoel ik mezelf. Moest vandaag twee tests doen. Een waarbij bleek dat mijn observatievermogen niet dat was wat ik dacht. Want de eerste keer heb ik de test, waar dat een groot onderdeel vormde, niet gehaald. (Tweede gelukkig wel hoor, morgen krijg ik daar de score van). Bij een engelse test, die ik gelukkig in 1x haalde had ik 100 van de 110 vragen goed. Merkte ik dat ik baalde dat ik het niet nog beter had gedaan. Gelukkig heb ik dat streberige gedrag niet op alle gebieden.

Morgen kersterige dag op school. Kerstknutselen, kerstdiner voor kind en kerstborrel voor ons als ouders. De kerstkaarten zijn vandaag gekomen. Ik vind ze superleuk, het zijn gewoon ansichtkaarten met ons hoofd erop haha. Dus geen glimmende foto's. Binnenkort waarschijnlijk een kerstverknettering. Maar dan is het ook al gauw 2010.

Would you like to comment?