Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
29 december 2009

Mijn laatste werkdag


100 bloemen om te haken en te breien
Lesley StanfieldMijn laatste werkdag, voor dit jaar dan. Gisteren werd er gevraagd of er nog iemand vrij wilde op oudjaarsdag. Na een snel overleg met manlief heeft hij zijn vrije dag van morgen omgezet naar donderdag en zijn we dan allebei vrij. 

Ik ben op woensdag altijd vrij. Dus morgen kan ik uitslapen en gaat manlief op zijn vouwfiets richting trein. Hopelijk komt de voorspelde sneeuw vannacht nog niet. Mijn vrije dag zal zeker wat huishoudelijke taken bevatten. Helaas. Maar ik vind het altijd fijn om weer een lekker fris huis te hebben. 

Dus even wat stofzuigen, was draaien, pleetje poetsen en opruimen. Voordeel van ons vierkamerappartement aan het water is dat het ook zo weer schoon is.

Vanavond hebben we een snelle maaltijd gehaald bij de Appie. Zo'n viercomponentengeval waar je zelf kunt kiezen. Voor 9 euro. 

In feite belachelijk qua prijs. Want bij fatsoenlijk inkopen kan dat natuurlijk tig keer voordeliger. Manlief klaagde eerst, toen wees ik hem op de kosten van het etentje gisteren... In het nieuwe jaar ga ik wel weer werken met een boodschappenbudget hoor. Hebben we altijd gedaan. Maar de laatste maanden zijn we wat "los" gegaan. Best leuk natuurlijk. Gezien de verplichtingen aan onze rijke vriendin is het wijs om "even" weer te bedenken waarom we het allemaal doen. Het aftellen kan bijna beginnen. 

Nouja, nog 27 maanden te gaan. Dus er komt schot in de zaak.

In de categorie boeken heb ik voor mezelf als kerstcadeau ook nog een boek gekocht. (Van mijn eigen zakgeld haha). Heb de eerste bloemetjes al gehaakt.

Would you like to comment?

  1. ik poets met je mee morgen.... oh is vandaag al, misschien tijd dat ik naar bed ga ;) en ook ik ga in deze tijd van het jaar te los om met het budget voor wat dan ook.... heb de laatste aankopen van dit jaar binnen en zal in het nieuwe jaar weer extra mijn best doen! ;) jij ook succes! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi,nu 20 min voor 2010 nog geen review te lezen van jou op bol. en de nieuwe boeken zijn op, belachelijk wat een prijzen ze nu vragen ik wacht wel tot de nieuwe er weer zijn,groet monique

    BeantwoordenVerwijderen