dinsdag 15 december 2009

Koetjesreep versus Leonidas

De zak met reepjes zat in mijn kerstpakket. Het chique doosje rechts kreeg ik van manlief. Vanmorgen per sms kreeg ik al een hint over een verrassing. 

Ik hou niet zo van verrassingen. Wel een verrassing op zich, maar niet het raden, afwachten en ontvangen. Dus na -roze Marbella, Blond agenda van Lars, Hema bon- wat suggesties van mijn kant, werd gezegd dat ik tot 18.15 uur moest wachten. 

In de middagpauze na een telefoontje wist ik dat het in een doosje zat, eetbaar was en geimporteerd. (Kruisverhoor werkt altijd). Ik werd afgehaald van het station door manlief. Ik zat nog maar net in de auto, of ik kreeg het doosje aangereikt. Heel romantisch, maar niet heus. 

Daarom zei ik, dat ik helemaal niet zo dol ben op bonbons. (Niet helemaal gelogen, maar natuurlijk wel vreselijk onaardig. Krijg ik voor het eerst in 9 jaar een doosje bonbons, verpest ik het gelijk). Zoals ik al schreef, ik ben niet zo goed in verrassingen. Heb 2 bonbonnetjes opgegeten. Eentje weggegeven aan manlief. En de rest is voor mij.

3 opmerkingen:

 1. In Huize Lars is besloten geen kerstkaarten te versturen vanuit Nederland (aangezien we elders zijn), dus ook geen decemberzegels gekocht (voor het eerst in 10 jaar!). Mocht mijn moeder nog een Blond-agenda voor je hebben, dan ben je de eerste aan wie ik denk :) Fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mjammie, koetjesrepen. Een nostalgisch iets ;)
  Leonidas kende ik tot voor kort helemaal niet, had er nog nooit van gehoord. Totdat een jongen mij probeerde lekker/jaloers te maken met zijn Leonidas bonbons, haha.
  geniet van je bonbons!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry hoor, maar ik blijf toch echt bij de koetjes hangen ;o)

  BeantwoordenVerwijderen