Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
14 december 2009

Kerstpakket en een kaartje2go

Voor het eerst weer een hele dag gewerkt vandaag na de "spit"affaire. Voel me goed. Gelukkig maar, want morgen mag ik nog zo'n dag. Vandaag is door mijn werkgever een kerstpakket bezorgd. Thuis, dus niet aan de sleep in de trein met het grote pakket. Zat een grillpan in. Had van mijn ouders een grillpan voor mijn verjaardag gekregen. Die lag nog in plastic in de kast. Samen met een fles wijn weer cadeau gedaan aan mijn moeder. (Gul ben ik toch, haha). 

Daarnaast nog een kookboek. Dvd van de oorlogswinter, koetjesrepen (jak) en nog meer eetbare dingen. Vind ik altijd zo leuk, zo'n pakket.
Gisteren ook kerstkaarten ontworpen. Schreef toch over die website die me "getipt" was. Nou erg veel leuke dingen op de site. Foto's die aangepast kunnen worden met kaders, kerstversieringen, teksten en wat zo meer. Kerstkaarten in het formaat 10x15, 15x21 en 21x30 cm. Nou, ontwerpen is een groot woord trouwens. 

Gewoon een foto uitgezocht waar we met ons drietjes opstaan. En die opgeleukt. Krijg ze morgen al in de bus. Ben alleen vergeten tekst op de achterkant te zetten. De kosten vielen reuze mee :) Ook niet geheel onbelangrijk. Wij zijn voor normaal formaat gegaan, zonder envelop, dacht dat dat beter zou zijn voor het milieu, al die envelopjes die direkt weer weggegooid worden. Alleen zei manlief, dat hij het wel raar vindt dat zijn hoofd dan voor iedere postbode zichtbaar is...

Would you like to comment?

 1. Als ik er aan kan wennen, dan moet elke postbode er ook aan kunnen wennen. En anders plak er een grote enveloppe omheen ;)

  Fijne dagen en een voorspoediger nieuwjaar gewenst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoihoi, ik weet waar jij werkt ;):)
  haha, mijn moeder belde net met het verhaal dat haar collega net zo'n kerstpakket had ontvangen als jij en zij...... ze ontving een lege doos met een excuusbriefje van de tnt!
  doos was helemaal kapot en dus leeg..... vond ze wel jammer.
  maar dat komt wel goed.
  hahaha, je manlief hheft wel een punt.... maar ik vind het juist wel grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. JAK?!?!? LEKKER!!!!

  Bne blij dat ik eindelijk weer eens een keer een bericht bij je achter kan laten. Al vele keren heb ik het geprobeerd, maar op de ene of andere manier kreeg ik steeds geen reactie-formulier.

  Leuk dat je zelf je kaarten hebt gemaakt, ik ben op dat vlak (nog) niet zo crea hoor! ;o)

  BeantwoordenVerwijderen