Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
08 december 2009

Kerstmarkt en moeder+tante promotieManlief heeft werkoverleg. In een restaurant. Altijd leuk om dat op die manier te combineren. Ik heb met kindlief heel fout gegeten. Patat en een frikandel. In de frituurpan, op balkon. Wel voorafgegaan door een groentesoepje. En vergezeld van heel veel mayo, ketchup en voor de gezonde 'touch' winterpostelein en komkommer. Daarna waren we allebei een beetje misselijk. Hebben we gezellig twee potjes mens erger je niet gespeeld. En ik heb twee keer gewonnen. 

Nu ik weer met afgunst een hele boel mooie blogs bekeken heb, wordt het tijd om hier mijn moeder en de aankomende kerstmarkt waar ze staat met haar zus, te promoten. Ik zou mijn ouders website aanpassen. Maar die is overgezet naar Google Pages en daar heb ik nog heel weinig verstand van. Dus eerst maar hier. Mocht je in de gelegenheid zijn aankomend weekend (12 en/of 13 december a.s.) dan is er in Vlagtwedde een overdekte kerstmarkt. Met uiteraard zelfgebreide sloffen. En heel veel leuke, mooie en lieve dingen. Het schaaltje met het engeltje en de ballen op de onderste foto staat hier al op de huiskamertafel te pronken :)

Would you like to comment?

  1. Vlagtwedde, is op het moment een beetje uit de buurt... dus helaas.
    En wat betreft die frietjes: moet kunnen toch? Zo af en toe?

    BeantwoordenVerwijderen