Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
05 december 2009

December dure maand?!

Persoonlijk vind ik altijd dat je elke maand zo "duur" kunt maken als je zelf wilt. Trouwens de uitdrukking duur gebruiken we hier nauwelijks in huis. Duur bestaat niet. Je kunt en wilt iets bekostigen of niet. Veel geld gebruik ik meestal maar. Nou, in de categorie veel geld.... Dit is een veel geld maand, aan de uitgeefkant helaas. 

Electriciteit en gas moeten we bijbetalen. Te laag ingeschat, verkeerde beginmeterstanden en helaas nog geen verrekening van de heffingskorting van de oude energieleverancier. Dan de manueel therapeute. Aardig mens, heb alleen nog niet veel baat gehad bij de behandelingen. Kreeg de eerste twee rekeningen binnen. Nou, ik heb zeker een verkeerd vak geleerd. 40,50 euro per 25 minuten. Rekening drie zal deze week vast ook volgen. Dus.... 

Dan gaan we nog een workshop volgen in januari, of we nu wel per ommegaande de bedragen over willen maken. Maar natuurlijk. Met liefde. 13e maand inkomsten heb ik helaas niet. 

Zit nu heerlijk aan een theetje met manlief aan mijn zijde. Helaas zijn de kruidnootjes op (huh... nu al). We genieten van een dagje thuis met ons drie. In huissetje en onuitgekamd haar. Haha.

Would you like to comment?

  1. December dure maand? Hier ook niet. Ik koop enkel voor de kindjes iets voor Kerst (iets kleins) en voor Oud en Nieuw en voor niemand anders. Voor mijn ouders alleen iets omdat we daar dan gaan eten (soort bedankje). De familie vindt het allemaal maar raar dat ik helemaal niet blij wordt van al die cadeautjes dan. Ik ben een gever en geef graag een cadeau, maar niet verplicht. En zelf krijg ik liever niet de zoveelste fotokader of handdoek. Mss een beetje ondankbaar, maar ik speel het nu eerlijker vind ik. Koop niets voor mij!
    En zowieso wordt het dan al wat minder "duur" voor iedereen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nou ik vind het toch een dure maand ; P ten eerste is Kleuter jarig, dat betekent visite, feestje en kado. dan nog sinterklaas, waar we uiteindelijk ook maar paar tientjes aan uitgeven, maar dat zijn toch weer paar tientjes, dan nog kerst zometeen, worden we weer aan de andere kant van het land verwacht, kost weer de nodige benzine en nou ja, als je op een strak budget leeft zoals wij, heet zoiets gewoon een dure maand ; P

    BeantwoordenVerwijderen