Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
30 december 2009

Crafting for a car

En dan niet zomaar een "car". Ik wil heeeeel graag weer een Marbella. Heb er twee versleten. Weet dat het milieutechnisch en portemonnee technisch nu niet echt verantwoord is. 

Maar het stukje vrijheid dat ik er mee win. En ik heb nog een gaaf idee, qua reclame object (voor de zaak die ik nog niet heb). Een beetje in de stijl van de foto van de Fiat 500, maar dan anders. Vandaar dat ik dan een witte Marbella wil. 

Dus bedacht ik dat ik dan maar een plan moet hebben om de aanschaf (+ onderhoud, verzekering, motorrijtuigenbelasting en benzine) terug te verdienen. Aanschaf 999 euro. Verzekering en motorrijtuigenbelasting 31 euro per maand. Benzine 19 euro (anders kom ik niet op een rond bedrag uit). Onderhoud ?, 25 euro per maand? Zou uitkomen op 1899 euro, over 2010. 

Gedeeld door 365 dagen: 5,20 euro per dag. Als ik nou met dat wat ik toch al leuk vind om te doen (haken, breien, knippen, scheuren, plakken, stempelen, schrijven etc), dat binnen uiterlijk een jaar kan terugverdienen? Heb al voor 10 euro twee gehaakte creaties verkocht. De auto is van 1 mei. Ik ook. Ben alleen iets ouders... Heeft weinig kilometers op de teller. Dus kan (hopelijk) langer mee dan die andere twee.

Update: Ik heb een auto gekregen. Hoe cool is dat?

Would you like to comment?

  1. Wat een leuk en goed idee! Origineel ook, om op deze manier je auto te financieren.

    BeantwoordenVerwijderen