Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
22 november 2009

Trendsetter of trendvolger?
In de Flow (nummer 6 van 2009) zit een heel leuk boekje van Keri Smith. Heb het boekje er nog niet uitgehaald. Daar wordt o.a. verwezen naar het boek Wreck this Journal. In april schreef ik over dit erg leuke boek om creativiteit te verhogen. Zo is er een opdracht om op een bladzijde te kauwen (deed kindlief met liefde). Een andere opdracht is om een bladzijde te voorzien met gedeeltes van je etenswaar (was bij de MacD natuurlijk een feest omdat te mogen doen). Er zijn ook minder "vieze" opdrachten, zoals het dichtnaaien van een pagina. Het beschrijven van de randen. Het heel hard krassen op een pagina. Je hand natekenen. Te schrijven terwijl je loopt en wat zo meer. Ook gaaf om zelf (na te) maken, in het Nederlands, voor kinderen. Al zou ik de pagina die verzocht wordt in de brand te steken er dan uit laten (!)

In dezelfde Flow, stond ook een klein stukje van de mini printer voor foto's. (Zou het zo fijn vinden om de foto daarvan nu gewoon hieronder te krijgen). Zie dus de vage foto bovenaan. Daar schreef ik op 31 augustus j.l. over. Maakt mij dat nou een trendsetter? Of gewoon een hebberig iemand.? Ik heb hem nog niet hoor, dat mini printertje. Niet compatible met mijn mobiele telefoon.Would you like to comment?

 1. nee hoor je bent niet hebberig gewoon dol op dit soort gadgets, mag toch er zijn ergere dingen en waarschijnlijk ben je ook nog eens een trentsetter nou niks mis mee, groetjes irma en een fijne zondag:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé, wat een leuk boek! Dat kende ik nog niet. Ik ga meteen de link die je gaf bezoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb het ook gelezen, eigenlijk moet je gewoon bij alles heel puur het kind in je laten spreken en doen.

  Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen