donderdag 5 november 2009

Mini kweekkasje

Vanmorgen "even" weer langs de kringloop. Was al een poos niet geweest. Weer een aardige "buit". Gave roze babyrib rok, een Esprit broek (beetje zomers, maar voor dat bedrag laat ik het graag nog even in de kast, haha). Twee boeken, terwijl we net heel de boekenkast opgeruimd hebben, 2 katoenen shawls, gewoon voor de leuk en een mini kweekkasje. Van Ikea. Nou weet ik dat het nog geen kweektijd weer is hoor. Maar dan heb ik dat vast. (Even goedpraten voor mezelf). 

Nu rest mij in de komende 45 minuten het slagveld hier in huis te ruimen. Kreeg laatst een reactie van iemand die schrijft als "de degelijke huisvrouw" . Degelijk zal ik nooit worden vermoed ik. Erg bijzonder hoe ik in korte tijd er zo'n zooi van kan maken. Wat op zich ook een gave is natuurlijk. 

Heb gemerkt dat kindlief het gen van mij heeft. Al haar spullen (knuffel, pyjama, badjas en sloffen) liggen hier op de bank. Mijn schoonmoeder zou zeggen het is droge rommel. Eens zien of ik in die superplanning ook nog een lekker menu voor vanavond kan verzinnen. Op crea gebied is het even stil zoals jullie merken. Er vertrekt vandaag wel een groene creatie. En ik heb me voorgenomen om binnenkort de hobby met de kamer te verenigen. Oftewel echt een hobbykamer ervan te maken. In plaats van opslag van alle spullen die nog geen vaste plek hebben. Las laatst bij iemand op een blog over 5 dingen per dag wegdoen. Kan ik natuurlijk ook een begin mee gaan maken ?!?

2 opmerkingen:

 1. Hallo,

  Gezellig dat je ffies kwam buurten. Ik heb me aangemeld bij tradetracker en krijg daar ook een vergoeding per klik.

  Google per klik lukte bij mij niet en zoeken deed niemand.
  Dus daar moet ik me ook nog maar eens in gaan verdiepen.

  Leuke aankopen heb je gedaan en die 5 dingen per dag ik vind het een erg goed idee.

  Liefs Schuldenaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 5 dingen per dag is dus wel iets van 18honderdnogwat dingen per jaar. dan kan je net zo goed een container voor laten komen :P Ik denk dat 1 ding per dag al heel aardig is en nog best lastig misschien op den duur! MAarja, ik zeg ook maar wat.

  BeantwoordenVerwijderen