dinsdag 24 november 2009

Middelen

En dan geen levensmiddelen, maar middelen van inkomen. Sinds een aantal jaren hebben wij een abonnement op het blad Fisc Alert. Gaat over allerhande financiële zaken. De website is ook altijd goed gevuld met nuttige en interessante informatie en allerlei calculatoren. Bv. om te berekenen of het verstandig is je hypotheek eerder af te lossen. (Bij ons nog niet van toepassing). 

En een calculator om een berekening te maken over drie jaren waarbij de inkomsten nogal verschilden. Laat dat nu bij ons het geval zijn. Als voormalig zelfstandig ondernemers. Dus heeft manlief zijn inkomsten over drie jaren berekend. En jawel, hij heeft recht op een teruggave. Natuurlijk heb ik daar direkt een deel van gevraagd. Zo ben ik dan ook wel weer. Volgend jaar ga ik zelf middelen. Dus op naar de bieb (consuminderaars) om te zien of het blad daar te lezen is. Voor de geldvermeerderaars onder ons, een abonnement is via de website www.fiscalert.nl aan te vragen. Links onder op de pagina staat een blokje, abonnee werft abonnee. (Gun je mij nou een cadeautje, mail me dan nog even chriscreaclub at gmail dot com. Even wat at en com vervangen, dan geef ik je mijn gegevens). 

Een abonnement bestaat uit 10 nummers, volledige toegang tot de site, inclusief advies. Na een jaar ontvang je een blanco acceptgiro, omdat je zelf mag bepalen wat je het blad waard vindt. Wij betalen (knieperds) 45 euro voor een jaar. (Kregen we ook nog mooie cadeaus, een leren portefeuille en het jaar daarop een leren riem). Nou tot zover het promopraatje hoor. Krijg er niet voor betaald :) Onder het motto, help Jan Splinter door de winter ga ik er vanuit dat er vast wel iemand is die hier iets aan heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten