Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
01 november 2009

Hoe hangt de rol?

Rare vraag, maar hoe hangt de rol bij jullie? Hier hangt ie nu zoals het rechterplaatje. Al vind ik het linkerplaatje prettiger. Plaatje is afkomstig van de website wcrol.nl (Heb ik verder niet op gekeken).
Heeft ze nou niets beters te schrijven kun je je afvragen? 

Would you like to comment?

 1. linker plaatje, andersom vind ik ongrappig.
  ot, dat groene ceetje is ok, maar dan graag met een metalen haak, is dat goed?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, helemaal geen rare vraag hoor. Dit is een belangrijke levensvraag! Wij hebben de rol zoals hij links op het plaatje staat, papier van de muur af.
  Het erge is, wanneer ik op een vreemde wc ben, dat ik de rol altijd zo hang, is een soort dwangneurose. :-)
  Patrick

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Linkerplaatje, ik heb heel lang geleden eens van een hoofd in de huishouding in een bejaardentehuis te horen gekregen dat het velletje niet langs de tegels moet, omdat je dan steeds de tegels aanraakt en die vies worden, het is me altijd bijgebleven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met stip de linker! Vind ik gewoon veel logischer, vooral als je zo'n houder met een klepje hebt, dan heb je meteen een soort afscheurrand.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij ons hangt hij zoals de linkerrol, maar vaker nog ligt hij ergens op de grond...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wij hebben geen zo'n houder! die staan gewoon op een schapje naast het toilet. maar anders: linker, omdat dat vroeger moest van mijn papa én omdat het prettiger rolt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Linkerrol. Heb ik eens van iemand uit een hotel gehoord. Voor de hygiëne.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. bij ons is het het linker plaatje maar dat komt omdat wij een rolhouder hebben die zelf afscheurt en dan moet ie zo (zelf afscheurd ja daar zal ik eens een blogje aan weiden hahah).
  gr jelly

  BeantwoordenVerwijderen