Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
25 november 2009

Agenda tik met oproep


Hoe blij kan je (ik) zijn met een nieuwe agenda? Nou heel blij. Want de Blond agenda is superleuk en gratis bij 3 velletjes (ook al zulke) leuke decemberzegels. Er zitten 8 gave kaarten in. Zaten, want ik heb ze er al uitgescheurd. Gisteravond een speurtocht in huis naar mijn etui met Stabilo fijnschrijvers. Want het gedeelte met naam, adres enzo is toch heel belangrijk om netjes in te vullen. Etui ligt vermoedelijk nog in het buitenverblijf. Maar met een pen die normaal bedoeld is om op cd's te schrijven ging het ook prima. Enige nadeel is dat de agenda pas op 28 december begint. Daar moet ik nog even een creatieve oplossing voor verzinnen. Mocht je nu iemand zijn/kennen, die niets met de Blond ansichtkaarten doet, dan wil ik ze heel graag hebben. Natuurlijk krijg je daar dan ook wat leuks voor terug. Wat dacht je van een boekje, How to Get Rich without Winning the lottery? Die is dan weer leuk om cadeau te doen met bijvoorbeeld een (kras)lot erbij.

Would you like to comment?

  1. Ooehoeh! Blond is leuk! Misschien ga ik daar wel speciaal die decemberzegels voor kopen, want zoveel kaarten verstuur ik eigenlijk niet...
    Heb je geen oude agenade die je tot 28-12 kunt gebruiken?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hihihihi, dat gaat hem niet worden... die kaarten zijn gewoon TE leuk! ik ben ook blijblijblij dat we biiiiijjjjjjna de agenda kunnen gaan gebruiken! ben gek op agenda's!!!!

    BeantwoordenVerwijderen