zondag 11 oktober 2009

Zag je daar nou zo tegen op?
Een van de uitspraken van mijn vader. Als we (mijn zusje en/of ik) iets gedaan hadden en het bleek mee te vallen. Twee jaar geleden kreeg ik van mijn zusje dit tegeltje. Het hangt in ons buitenverblijf. Vanmiddag waren we daar om de laatste dingen op te ruimen en het water af te sluiten. Technisch als we allebei zijn (niet dus), had ik mijn vader nogmaals gevraagd wat we moesten doen. Nu hebben we na het aftappen en doorblazen de aftapkraantjes wel weer dicht gedraaid. Zal morgen nog wel even navragen of dat goed is. Op de matrassen, een zak vermiculite, een zak potgrond en een zak turfmolm na hebben we volgens mij alles weer thuis. Vandaar ook onze kelderopruimaktie van vorige week, anders konden we niet alles kwijt. Raar idee dat het weer een half jaar duurt voordat we weer terecht kunnen. 1 april begint het seizoen weer. Zal dan bij flink wat weblogs inspiratie opdoen. Ben niet zo gezegend met het huis, tuin en buitenverblijf opleuk gen. Mijn moeder en tantes wel, wellicht vraag ik ze volgend jaar.

Voor wat betreft de wasmachine. Kreeg vanmorgen rond 10 uur een herinnerings sms van Bosch. Dat vond ik wel een hele nette/goede service. Alles staat al klaar in de badkamer. Droger op een krukje (staat normaal boven op de wasmachine), kast aan de kant. Alle stof is verwijderd, vloer gedweild, het is net echt. Of we nog andere hobbies hebben dan opruimen en poetsen? Jazeker, bloggen.


2 opmerkingen:

  1. Lekker nuchter... maar vaak waar!

    Over tegelwijsheden gesproken... bij een familielid van ons hing: Doe wat je wilt, de mensen kletsen toch. Met deze 'wijsheid' in mijn achterhoofd maak ik steeds vaker de keuzes die ik vanuit mezelf wil maken. En mochten ze kletsen, hadden ze ook wel gedaan als ik iets anders had gekozen.

    Enne... 't is wel een klein schortje hoor ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij ziet er ook nog 's kek uit, die tegel van jou :-)

    BeantwoordenVerwijderen