zaterdag 24 oktober 2009

Stempelen, papier en kaarten maken.

Al jaren heb ik een erg grote zwak voor papier, stempels en al wat daar mee te maken heeft. Scrappen heb ik in 2003 ontdekt denk ik. In 2004 was ik bij mijn schoonzus in Amerika en daar was het natuurlijk helemaal een walhalla met een grote keus aan producten. Bij terugkomst in Nederland zelfs nog een blauwe maandag wat workshops bij de lokale kantoorboekhandel annex hobbyzaak gegeven. Jaja, die CV van mij haha.

Nu maak ik boekjes, voorzie ik mijn verzameling agenda's van nieuwe kaften, tabbladen en verras ik zo nu en dan iemand met een zelfgemaakte kaart. Ben erg dol op de clear stamps. (Doorzichtige stempelblokjes en stempels). Heb de collectie taarten en gebakjes en natuurlijk de letters en cijfers. Erg leuk om om daar labels voor aan een cadeautje mee te maken.

Eerst op naar Deventer. Vanmiddag winkelen, nouja, rondslenteren en winkels bekijken zeg maar. Dan toch de voering van mijn Clippykit tas kopen. Vanavond eten bij zwager en zusje en vanavond inclusief kind weer terug naar huis.

Update, laat ik toch in Deventer, bij mijn zusjes winkel in de straat (Kleine Overstraat) bij de Stempel galerie zijn geweest. Wat een gave winkel. Heb me ingehouden, want natuurlijk zag ik heel veel moois. Nu heb ik spijt hoor, want er waren hele gave engelse grappige teksten, met mooie tekeningen. Zeg maar een grapstempel of stempelgrap. En helaas staat die niet op de website.

3 opmerkingen:

 1. Geweldig, werk waarvan je houdt!
  Veel succes en ik hoop dat je aan het design team wordt toegevoegd!

  Ik vind je sleutelhangers superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik herken dat 'truttige' gevoel bij sommige hobby's... terwijl het eigenlijk nergens op slaat. Sommige dingen die een paar jaar geleden lekker 'suf' waren zijn nu hip, het gaat erom wat je ervan maakt. 'k Zou graag eens een voorbeeldje zien hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben benieuwd, ik kijk uit naar de eerste resultaten op je weblog!

  Troela gehalte of niet, het gaat er toch gewoon om dat je er lekker van geniet, toch?

  Patrick

  BeantwoordenVerwijderen