zaterdag 3 oktober 2009

Melige tenen

melige tenen on Twitpic
Deze moest ik nog even op de weblog plaatsen. Is van vorig weekend. Toen het nog zo heel mooi weer was. Bij ons buitenverblijf heeft kindlief dopjes gezocht en mijn tenen van gezichtjes voorzien. 

(Op de achtergrond een afgebladderde deur, die is volgend jaar echt aan de beurt).

1 opmerking:

  1. haha, gewéldig! wat een vrolijke foto!

    Hoe ik het doe: ik typ mijn blogberichtje, klik dan op het icoontje afbeelding invoegen (moet je soms een paar keer proberen, als ie net dan aan het saven is dan lukt het niet, heeft even geduurd eer ik daar achter was!) en dan krijg ik dat scherm waarbij je afbeelding kunt kiezen. Ik klik op "kies afbeelding" en dan krijg ik eigenlijk zo'n beetje mijn hele computer te zien. Links onderaan staat dan foto's, en dan staan daar de programma's Iphoto en dat andere waarbij je vanop je Mac van die onnozele foto's kan trekken via de webcam. (nu ja, bij mij zijn dat de meest idiote foto's ooit :p). Klik dan op iPhoto en dan zou je normaal moeten kiezen. Het programma zelf hoeft dus niet open.
    Is dit hoe je het doet? Bij mij is het vanaf dag één gelukt, maar ik denk niet dat ik Leopard heb. Het zou me echter verwonderen moest het daaraan liggen.

    BeantwoordenVerwijderen