zondag 4 oktober 2009

Krijtkunst

krijt kunst van Q. on Twitpic
Nou, ik ben er achter waarom het uploaden van foto's niet lukt. Schijnt toch aan de nieuwste software te liggen van de iMac. Dus doe ik het zolang met mijn foto's via Twitpic. Als er nog adviezen zijn, ik lees ze graag.

Op de bovenste foto, krijtkunst van onze dochter. In een vlaag van opruim"woede" hebben we de kelder vandaag uitgeruimd. Jeetje wat een zooi een spullen.
Gedeelte van de zooi buiten de kelder. Binnen is het lekker l... on Twitpic
Gelukkig word ik steeds beter in weggeven en weggooien. Ook de groene Hermannetjes van de Ikea gaan naar de kringloop. Heb geen zin om ze voor een paar euro op Marktplaats te zetten. Dus ik hoop dat iemand via de kringloop er erg gelukkig mee/van wordt. Zelfs mijn baseballjack, uit 1986 heb ik nu weggedaan. Er zat schimmel op de bruine leren mouwen. Alles staat klaar voor woensdagochtend. Dan is Martijn vrij en begint hij bij de kringloop. Alles wat ze daar niet willen hebben gaat door naar grof vuil. En al zijn we nog niet helemaal klaar met uitzoeken, we kunnen in ieder geval weer gewoon lopen in de kelder. Heerlijk.

Uiteraard kwamen er wat verborgen schatten naar boven. O.a. wat spelletjes, Pim-Pam-Pet, mini Stratego, Mastermind. Wat ongelezen boeken, onder andere een van Sue Grafton. De opruimdrift zetten we voort. Ik word erg onrustig van alle troep. Aangezien ik de grootste veroorzaker ben met mijn verzameldrang (ohhh, dat is leuk, dat kan ik nog wel gebruiken... herkenbaar?)

Vanavond hebben we met ons drietjes Mens erger je niet gespeeld. Laatst bij de kringloop een miniversie voor € 0,75 op de kop getikt. Helemaal compleet. Met aan de achterkant een versie voor 6 personen. Die hebben we vanavond met zijn drietjes gespeeld. Ieder 2 kleuren pionnen. Niet voor herhaling vatbaar, wel gezellig.
Mens erger je niet voor zes personen. Gespeeld door drie on Twitpic

5 opmerkingen:

 1. Lekker weggooien die oude spullen, kom maar op met die positieve energie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker weggooien die oude spullen, kom maar op met die positieve energie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die foto van die krijtkunst! zag 'm op twitter al voorbij komen, zo gaaf =)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik moet ook eens gaan puinruimen denk ik, maar in je eentje is dat geen leuke klus hahahaha. Stoepkrijtkunst, mijn dochter wordt deze maand 20 maar leeft zich af en toe ook nog uit met stoepkrijt en daar ben ik heel blij om.

  Groetjes
  Brigitta

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker he, opruimen. Het heeft nog een extra voordeel, het ruimt ook nog eens op in het hoofd!
  En nu nog proberen om de vrijgekomen ruimte ook vrij te houden en niet meer te vullen met nieuwe spullen.
  Patrick

  BeantwoordenVerwijderen