woensdag 7 oktober 2009

Het is een puinhoop...

de tafel vol spullen on Twitpic
Op de kinderen voor kinderen cd "the Gamer" (of "Buitenspelen") staat een liedje, waar het meisje zingt: " Het is een puinhoop in mijn kast en een puinhoop in mijn hoofd. Ik moet nog 1000 dingen doen, die ik heb beloofd". Ok, ook de kast verdient vrijwel de titel puinhoop. Maar vanavond verdient de huiskamertafel de eerste prijs. (En ik dus ook, want wat kan ik dat goed, chaos veroorzaken).

Zometeen morgenvroeg komt dat allemaal weer goed. 
En vanaf week 44 ga ik 4 uren minder werken per week. Dan ben ik woensdagmiddag weer bij kindlief, kan ik dan 's ochtends tafels oefenen op school. Huis opruimen, poetsen, boodschappen doen en de overige huishoudelijke prut. (In ongeveer twee uur tijd). Donderdag werken en vrijdag vrij. (Vrij als in, naar school voor een helpende hand, weeksluitingen bekijken en overige leuke zaken die een 7 jarig kind nu nog wil en doet, samen met moeders, ik dus). 


Wasmachine update: Zaterdag werd ik gebeld door de klantenservice van de reparateurmannen. Het zou een spoedopdracht worden. Dinsdag werd ik weer gebeld. Mevrouw Nolle, ze (komen ze dan met zijn tweetjes vraag ik me af) komen vrijdag 16 oktober uw wasmachine repareren. Nou dat lijkt me niet echt een spoedopdracht, gaf ik te kennen. Nu wordt het a.s. maandag. Gelukkig kon ik vrij krijgen. ZE komen tussen 8 en 12 uur. Ondertussen is mijn moeder erg druk met alle extra was. Zooooo lief vind ik dat. Ga ik nog iets leuks voor verzinnen, als bedankje.

1 opmerking: