maandag 19 oktober 2009

Herfstvakantie

Tot zover dan de herfstvakantie. Voor mij dan hoor. Vanmorgen uitgeslapen tot 09.30 uur. Ergens in de verte hoorde ik de Smurfen (lalalalalala...) Rond 09.00 uur voelde ik me een beetje schuldig, ten opzichte van kindlief, zo alleen op de bank. 

Maar toen ik de Teletubbies hoorde, werd het me te gortig. Ik riep, schat , je bent zeven. NOU EN, was het lieflijke antwoord vanaf de bank. Dus heb ik me gauw aangekleed. Gekeken hoe de Teletubbies twee keer acht wolken telden en geraden waarmee de tv show werd afgesloten. Jawel, de dieren... Dus. Gelukkig ging de tv vervolgens spontaan uit. 

Als superhuisvrouw een was gedraaid (ben bijna de achterstand in was kwijt). Samen met kind onder de douche (mam, kan je me nog optillen, nee schat, je bent 1,40 meter zowat, nog even en je tilt mij op). Na het aankleden ging zij DS-en en ik dus maar achter de iMac. Echt quality time tussen moeder en dochter. 

Een supersnelle lunch met zijn twee, waarbij ze alleen brood voor zichzelf had gesmeerd en zelfs alles weer had opgeruimd, gauw tandenpoetsen en de deur uit. Want we zouden naar de film. Vriendinnetje opgehaald, pitstop bij de lokale supermarkt. 0,52 eurocent voor 100 gram popcorn. Van die zak een hoeveelheid in een afgesloten beker gedaan (blijf in dat opzicht een kniepstuver) en naar de bios. 

We hebben UP gezien. Wat een leuke, mooie, lieve, prachtige en inspirerende film. (Nee, ik krijg niet betaald voor promotie).
Morgen stap ik weer in de trein van 07.40 uur. Dus tot zover mijn herfstvakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten