zaterdag 3 oktober 2009

Biologisch

iets lekkers bij de thee on Twitpic
Dan maar zo even een fotootje. Dit was van donderdagmiddag, toen Quinty en ik met zijn tweetjes een theetje gingen drinken met iets lekkers erbij. Terwijl ik blog zitten we Junior Songfestival te kijken. Heb al weer een stukje appeltaart weggewerkt, al was deze minder appetijtelijk dan die van vorige week. (Eigen schuld, iets te veel roomboter en heel het ei erdoor, dus niets meer om de bovenkant te bestrijken).
Vanmiddag bij mijn ouders de eerste lading schone was opgehaald. Martijn blij, want hij had alleen nog een te strak t-shirt in de kast. Voor die tijd langs geweest bij onze plaatselijke natuurvoedingswinkel. Had een Weleda setje wat ik op mocht halen. Helaas was dat niet meer voorradig. Kreeg ik een douchegel mee. Ook goed.

Heb weer een biologisch combi (groente en fruit) abonnement besteld. Hadden we vorig jaar ook. Tot ik telkens op woensdag aan het werk was. Vandaag maar eens gevraagd of ik ook op vrijdag kon halen. En dat kan. Ik vermoed dat mijn dip van laatst erg te wijten is aan mijn schommelende bloedsuikerspiegel. Dus ben ik me erg bewust van een aantal noodzakelijke aanpassingen (ik weet het, de appeltaart past daar nog niet echt bij :)).
En ik heb nog wat anders bedacht, werktechnisch gezien. Hopelijk kan ik daar binnenkort over bloggen. Alleen het idee maakt me al erg blij. Eens zien of mijn werkgever daar ook zo over denkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten