Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
27 september 2009

Weekend met bezoek.

zelf gemaakte appeltaart hmmm on Twitpic
Het voordeel van mijn schoonouders die een weekendje overkomen is (naast dat het gezellig is) dat we het huis lekker aan kant hebben. Ze slapen altijd in ons bed en wij hebben zaterdagnacht onder 4 dekbedden (ieder 2 hoor) doorgebracht in het buitenverblijf.

Ik had ook nog heel veel vieze appels over. Gelukkig proefden we niets van de viezigheid met een eigengebakken appeltaart. Dit keer had ik het deeg door de broodbakmachine laten kneden. Volgens mij was mede daardoor de taart een succes.

Nog meer restjes (rijst, boontjes en pasta met courgette en tonijn) had ik verwerkt als hartige taart. Eitjes erdoor, beetje pizzakruiden en geraspte kaas erover. Vandaag koud gegeten op de camping. Gezien het mooie weer zijn we daar nog even naar toe geweest. Dit was het laatste weekend, want het seizoen is over. Dat wordt opruimen hier in de kelder en zorgen dat er plek is voor alle spullen. Begin van dit seizoen had een muis onze partytent aangevreten. Inmiddels hebben we een mooi groen exemplaar, die willen graag nog wat seizoenen mee laten gaan.

Would you like to comment?

  1. Wat een goed idee van die appeltaart deeg, dat ga ik ook eens proberen. Maar vandaag eerst weer een brood bakken :-)

    BeantwoordenVerwijderen