dinsdag 22 september 2009

Twee meter blog en anderhalve lap

anderhalve panne(n)lap. Hopelijk heb ik voldoende blauw on Twitpic
Hier is dan de anderhalve lap. Hopelijk heb ik nog voldoende blauw. Toen ik vannacht (ja, dat lees je goed:)) klaar was met een lapje, zag ik dat er in de blauwe bol piepschuim zit. Op hoop van zegen dan maar. Wat betreft de twee meter blog. Ik vind zoveel blogs leuk om te lezen. Maar met alle fotoooootjes erbij, moest ik bijna tot onder mijn tafel scrollen. Dus nu alleen nog maar de blogtitels. Mocht je er niet bij willen kunnen mogen staan, mail me dan even, dan word je zo verwijderd.
Heb zojuist alle ouderhulpformulieren ingevoerd. Nouja, de gegevens dan. Kreeg een mailtje van de juf. Ze heeft nog 10 in haar bakje. Gelukkig kom ik donderdag pas op school. Morgen nog een lange dag. Qua uren niet meer dan die 24 hoor... Ik werk tot 18.00 uur en dan ben ik pas om 18.45 uur thuis. Aangezien ik altijd erg moet wennen aan het eerder donker worden, is dat late thuiskomen niet echt mijn hobby te noemen. Haken wel, dus jullie begrijpen het al, het halve lapje moet dringend een hele versie worden.

Oh ja, ben vandaag een heel rijk wijf. Heb voor het eerst een maandsalaris. Vind ik wel heel stoer. Alleen even rekening mee houden dat ik daar dan ook nog een hele maand mee moet doen.

3 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk, je eigen inkomen (van die wao-pot wordt echt niemand blij LOL) denk dat ik iets met m'n creativiteit moet gaan doen of zo.

  Hoe haak je nou zo'n bloemetje?? (ik kom niet verder dan de grannysquares)

  Hugs
  B.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja jeetje...heb ik eindelijk een mede-haakdoos gevonden mag ik niet meelezen op je Blogspot :) En als ik dan dit mooie werkje van je zie ben ik wel heeeeeel supernieuwsgierig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

  BeantwoordenVerwijderen