Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
20 september 2009

Nu alleen nog de naaimachine

Nu alleen nog de naaimachine on Twitpic


Wat ik me afvraag (ik heb zo'n teller op mijn weblog), wie zijn die 16 mensen die op zondagmorgen om 08.00 uur op mijn blog kijken? Bijzonder. En zo vroeg ook. Gisteren lekker met zijn drietjes naar ons buitenverblijf geweest. Af en toe was het bijna te heet. Wat een gezeur, is het een keer lekker weer. Soepje gemaakt, aldaar, broodje erbij. En voor de rest gelezen, beestjes gekeken (rupsen, mieren, spinnen, pissebedden, vlieg, vlinders, vogels en een hond, Mädchen heet ze, is van onze duitse buren die volgens mij al vijf maanden op de camping zijn).


Op de foto mijn kleurrijke setje. Horen nog twee stoelen bij, maar die staan nog in de kelder. Die passen er nu niet bij in het kamertje. De tafel wacht op de naaimachine. Ik ook. Kan hem zo pakken hoor, staat nu nog in de inloopkast. Op een of andere manier word ik een beetje zenuwachtig van mezelf, laat ik zeggen mijn gedachten. Want vanaf volgende week, zijn het de laatste honderd dagen van dit jaar. En ineens moet ik dan van alles van mezelf. Bijvoorbeeld zorgen dat ik weer 60 kilo weeg. Geen geld meer uitgeven voor hutsel/knutsel/frutselspullen voor mezelf. Wat ook wel logisch is met een huis vol spullen. Mijn winkeltje op Etsy vullen. (Waarmee, ik kan niets wegdoen van wat ik gemaakt heb, vind alles te leuk). Mijn sociale contacten beter onderhouden. (Alsof iedereen zo attent naar mij toe is haha). Nou, ik hou maar op, want het is een hele lijst, in gedachten dan hoor. Had me al weer aangemeld op zijn amerikaanse mailinglijst, the 100 day challenge. Nou niets van dat alles.


Ik ga gewoon verder genieten. Van het mooie weer, met zijn drietjes samen zijn op zondag. Mijn gezonde lijf. Mijn ingevingen voor creaties die ik waarschijnlijk alleen zelf erg leuk vind. Dus geen challenge, geen eigen opgelegde beperkingen qua budget of gewicht. Voelt goed. Nu alleen even de naaimachine neerzetten, omdat ik graag mijn nieuwe spijkerbroek van een zoom wil voorzien.

Would you like to comment?

 1. Wat een schattige tafel en stoelen! Heb je die zo gekocht of heb je ze opgeknapt?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was er niet om 8 uur, maar wel wat later (rond een uur of tien)
  Vriendlief lag nog lekker te slapen, maar ik was wakker en dan is het heerlijk om even wat blogjes te lezen, yochurtje erbij, wat te drinken en rustig opstarten op de zondagmorgen.

  Nou, weet je dat ook weer haha

  Greetz,
  Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. sorry hoor, dat ik er al zo vroeg was maar moet je weten de zon komt hier zeker een uur eerder op dan in Nederland en dat wil dus zeggen dat de vogels,kippen en hanen ook eerder beginnen, en wat moet je dan als je zo vroeg op ben, een van de dingen is bij jou op bezoek gaan en ondertussen thee leuten en ontbijten. Groetjes Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Neeeh, sorry ik was het ook niet, was toen nog wat anders aan het doen hahaha..... jaaah langzaam wakker worden!

  Groot gelijk met je lijstje, weg ermee! Als je een lijsje heb krijg je stress, ga nu mijn lijsje gelijk weggooien, staat bovenaan mijn lijstje... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Limoentje, zo gekocht, complete set (tafel en vier stoelen) bij de kringloop voor 25 euro. En dat roze ding, is een gave broche geworden. Ze prijkt (het is een meisje) op mijn vestje. Fotootje?!

  @Jacqueline en @Cisca, wat lief/leuk/aardig/gezellig dat jullie 's ochtends al bij mij komen lezen. Doet me goed.

  @Bellavien, hoe is het met je lijstje en de prulle(n)bak?

  BeantwoordenVerwijderen