woensdag 23 september 2009

Er ligt € 30 miljoen klaar, Christel

Kijk, van dit soort berichten in mijn mailbox, word ik altijd erg blij. Kan dan ook niet wachten tot ze van de Postcodeloterij hier voor de deur staan. Hopelijk zie ik er dan nog een beetje appetijtelijk uit. Op zondagavond hebben we vaak onze huissetjes aan (lees, hangen we op de bank in afgrijselijke combi's).
Natuurlijk verhuizen we dan direkt. Naar dat droomhuis waar we nu nog ruim 42.249 euro's voor moeten sparen. Onze inventieve dochter is trouwens laatst met haar vriendinnetje naar het huis gegaan. Heeft ze aangebeld en tegen de dame gezegd, dat haar ouders sparen voor het huis. En of ze het nog even bezet wilden houden. Hoe cool is dat?


Vanmorgen enorme lichte stress. Na het afstoffen van de tv. Het nat afnemen van de vensterbank en de salontafel, het draaien van een was, vlechten van twee vlechten, ontbijtshakes maken en meer van dat soort huishouddingen moest ik snel douchen. Want ik moest ook nog werken vandaag. Dus het doppen van boontjes, dekken van de tafel en was ophangen kwam er niet van. Gauw op mijn fietsje naar het station. Bij de kaartjesautomaat bleek ik mijn portemonnee niet bij me te hebben. Aaargh. Gelukkig nog wel mijn paspoort. Aan de machinist gemeld. Gelukkig was er op de heenweg geen controle. In de middagpauze kwam mijn lieffie me 2 euro brengen voor de terugreis. Ook geen controle, dus weer gestress om niets. En wel een goedkoop dagje vandaag. 


Dat mag ook wel, want de belastingdienst wil nog meer geld terughebben. Ik vraag me af of die 4 uren extra werken echt wel lonen :( 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten