dinsdag 29 september 2009

Doordeweekse dinsdag

Fotootje zou leuk zijn, van de enorme zooi op de eetkamertafel (of huiskamertafel, want daar staat ie, maar we eten er ook aan). De leukste dingen zijn een Hello Kitty tasje, Mind Magazine, Hello Kitty schilderijtje en miniboekje plus een schattige koeienkaart. Gekregen :)


Het lijkt wel of ik van leuke dingen aan elkaar hang. Vanavond met Martijn de stad in geweest. We zouden met de Appie voor de helft van de prijs actie naar de bios. Ware het niet dat alle kaartjes daarvoor nog thuis lagen. Uit eten werd een chocoladecroissant met een Latte Macchiato bij de V en D. Het is prijzencircus, dus we hebben onze slag geslaan. Nou, nou, nou, poeh, poeh, poeh. Een vestje, legging en een paar sokken. Voor ons kind. Ook leuk. 
Nog een dame geadviseerd, nam ook het vestje en de legging (ik kan zo aan de slag in welke winkel dan ook. Ze vroeg advies om nog wat passende shirts, ik zei loopt u maar even mee, vreselijk....).


Vandaag heel veel gelachen op het werk. Heb een collega met dezelfde humor (als je het zo kunt noemen) als ik. Dus om de haverklap liggen we dubbel van het lachen. De dagen vliegen om. We werken ook hard hoor :)


Ga ik nu op de laptop Gooische Vrouwen kijken. Kan niet eens op de iMac. Had wel een programma gedownload, maargoed, werkte niet. Dus kijken we vanaf de blauwe bank naar een klein scherm. Romantisch, haha.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten